Makkelijk en overzichtelijk online facturen sturen

Stella is een platform dat speciaal is ingericht voor echt vakmensen. Vakmensen uit de bouw of bijvoorbeeld het hoveniers vak. Nadat je akkoord hebt ontvangen op de offerte kan je via Stella ook heel makkelijk een factuur opstellen. Eenmaal gereed? Dan kun je de online facturen naar de klant sturen. Hoe dat werkt en welke voordelen erbij komen kijken leggen we hieronder aan je uit.

Hoe jij via Stella online facturen kan versturen

Op de vooraf berekende kosten heb je akkoord gekregen. Fijn! Inmiddels ben je misschien na akkoord al direct begonnen aan de klus voor je klant. Dan zijn de eerste kosten en uren ook al gemaakt. En deze wil je wellicht al factureren aan de klant. Maar voordat je de online facturen gaat versturen via Stella moet je de factuur goed opstellen. 

De factuur in Stella opstellen is makkelijk en overzichtelijk. Geef aan wat je precies aan de klant wilt factureren. Alles juist aangevinkt? Dan is de factuur direct gereed. Deze voldoet daarmee ook aan alle eisen die door de belasting dienst zijn gesteld. Compleet gemaakt met jouw gegevens en je bedrijfslogo en de gegevens van de klant. Een extra tip vanuit ons: Voeg een iDeal betaal link toe aan de factuur. Dit maakt dat de klant vaak sneller betaald. Omdat het eenmaal makkelijker is voor hen.

Tevreden met de opgestelde factuur? Via Stella kan je online de facturen ook sturen naar de juiste mensen binnen de organisatie van de klant.

De bijkomende voordelen van Stella

Het online facturen versturen zit er voor je op. Alles is de deur uit! Maar wat nu? De status van alle verzonden facturen wordt door Stella voor je bijgehouden. Staat een factuur nog open of is het termijn verstreken dan hoef je daar zelf niet bovenop te zitten. 

  • Staat de factuur nog open? Dan is dit inzichtelijk op de app of via jouw web profiel. Bij het verstrekken van het termijn stelt Stella een herinneringsmail voor je op die je zelf naar de klant kan sturen. Hierin wordt vriendelijk verzocht om aan de betaling te voldoen. 
  • Gebeurt dit niet? Dan kan je bijna kosteloos via het aangesloten incassobureau: DoorKees het traject in gang zetten. De kosten worden bij succes verhaald op de klant. Is er geen succes geboekt? Dan betaal je slechts 5 euro administratiekosten. 
  • Het scheelt een enorme berg aan papier en daarmee ook ruimte. Op dit moment heb je misschien kasten vol met multomappen waarin je administratie in opgeslagen is. Met Stella is dit niet meer nodig. Omdat alles digitaal gedaan kan worden. Fijn voor jou en je portemonnee. Fijn voor de klant en het milieu. 
  • Stella past zich aan jou aan. Ook met het maken en online facturen sturen. Je zit niet vast aan een bepaald werkproces. Wel houden wij rekening met standaard processen uit de bouw. Dit maakt het voor jou in sommige gevallen makkelijker.

Voordat je vast de online facturen gaat sturen bieden wij de mogelijkheid om het platform gratis te proberen. 30 dagen en geheel vrijblijvend! Zien we jou staks online facturen sturen naar klanten?

Klaar om Stella
30 dagen gratis
te proberen?

Met Stella maak je supersnel facturen en offertes met uitgebreide calculaties.

Vele vakmensen gingen je al voor
Maak een proefperiode aan