Op maat gemaakt: Een calculatie programma voor de bouw

Wanneer je werkzaam bent als zzp’er in de bouw moet je met veel (losse) kosten rekening houden. Het is niet zo recht toe, recht aan als bij andere werkvelden. Dit maakt dat standaard calculatieprogramma’s niet toereikend genoeg zijn voor jou. Waardoor je nu waarschijnlijk veel gebruik maakt van Word en Excel. Het vervelende hieraan is dat je bij elk nieuw project alles opnieuw moet doorlopen en doorvoeren. Om deze reden hebben we het calculatie programma voor de bouw van Stella in het leven geroepen!

De voordelen van het calculatieprogramma voor de bouw

Eenmalig voer je de prijs van alle materialen en je uurtarief in, in het calculatie programma bouw van Stella. Verder hoef je dit alleen maar aan te passen als prijzen veranderen of materialen niet meer gebruikt worden. Vervolgens kan je op locatie via de app of thuis in het calculatieprogramma bouw aangeven wat je wilt rekenen voor de klus. Voer de metingen in op de app. Geef je geschatte uren op. De materialen die je denkt in te zetten. En de eventuele kilometers die je zal maken. Daarnaast kan je ook foto’s van de situatie in de app uploaden. Zo worden de bouwkosten in het calculatie programma automatisch voor je berekent. Ook is het mogelijk in het bouw calculatie programma mogelijk om te kiezen wat je aan de klant toont. Het winstpercentage kan je dan voor jezelf houden. En het grote voordeel? De kosten die je wilt tonen aan je klant komen automatisch in een offerte te staan. Via het calculatie programma bouw kan je de offerte direct op locatie aan je klant tonen om het proces verder te versnellen. En dat helemaal op maat!

Naast dat de bouwkosten via het calculatie programma direct in de offerte komen te staan. Wordt het ook direct in jouw huisstijl getoond. Je logo, de juiste opmaak en de gegevens van jou en je klant. 

Blijf op de hoogte!

Wanneer je het calculatie programma bouw hebt gebruikt en je offerte naar je klant hebt verstuurd of getoond. Is het wachten… Maar gelukkig wordt je met Stella op de hoogte gehouden van alle gebeurtenissen. Heeft klant akkoord gegeven. Is het termijn verlopen? Dan krijg je via de mail hier een seintje van. Mocht het termijn verlopen zijn. Dan zet Stella ook een automatisch opgestelde mail voor je klaar. Hiermee kun je de klant vriendelijk verzoeken om de betaling te voldoen. Dit maakt het calculatie programma voor de bouw compleet. 

Probeer het beste calculatieprogramma voor de bouw nu 30 dagen gratis. Geheel vrijblijvend!

Klaar om Stella
30 dagen gratis
te proberen?

Met Stella maak je supersnel facturen en offertes met uitgebreide calculaties.

Vele vakmensen gingen je al voor
Maak een proefperiode aan