Op maat gemaakt: calculatie programma bouw

Calculatieprogramma bouw

Wanneer je werkzaam bent als zzp’er in de bouw, moet je met veel (losse) kosten rekening houden. Het is niet zo recht toe, recht aan als in andere werkvelden. Dit maakt dat standaard calculatieprogramma’s niet makkelijk te gebruiken zijn voor vakmensen in de bouw. We zien dat er hierdoor veel gebruik wordt gemaakt maakt van Word en Excel. Het vervelende hieraan is dat je bij elk nieuw project alles opnieuw moet doorlopen en doorvoeren. Om deze reden hebben we bij Stella het calculatie programma bouw gebouwd!

De voordelen van het calculatieprogramma voor de bouw

Het beste calculatieprogramma bouw is makkelijk in gebruik. Zo hoef je bijvoorbeeld maar één keer de prijs van jouw materialen en het uurtarief in het bouwkosten calculatie programma te zetten. Je hoeft dit in de toekomst alleen maar aan te passen als dit nodig is. Vervolgens kan je op locatie van de klant via de app, of thuis, in het calculatieprogramma Bouw van Stella aangeven wat je verbruikt hebt en hoeveel tijd de klus jou heeft gekost. Voer de metingen in op de app, geef je geschatte uren op, de materialen die je denkt in te zetten en de eventuele kilometers die je zal maken. Daarnaast kan je ook foto’s van de situatie in de app uploaden. Zo worden de bouwkosten in het calculatie programma automatisch voor je berekent. Ook is het in het bouw calculatie programma mogelijk om te kiezen wat je aan de klant toont. En het grote voordeel? De kosten die je wilt tonen aan je klant komen automatisch in een offerte te staan. Via het calculatie programma bouw, kan je de offerte direct op locatie aan je klant tonen om het proces verder te versnellen.

Naast dat de bouwkosten calculatie programma direct in de offerte komen te staan, wordt het ook direct in jouw huisstijl getoond. Je logo, de juiste opmaak en de gegevens van jou en je klant. 

Blijf op de hoogte!

Wanneer je het calculatie programma bouw hebt gebruikt en je offerte naar je klant hebt verstuurd of getoond, Is het wachten… Gelukkig wordt je met Stella op de hoogte gehouden van alle gebeurtenissen. Heeft de klant akkoord gegeven? Is het termijn verlopen? Dan krijg je via de mail hier een seintje van. Mocht het termijn verlopen zijn, dan zet Stella ook een automatisch opgestelde mail voor je klaar. Met deze mail kun je de klant vriendelijk verzoeken om de betaling te voldoen. Dit maakt het calculatie programma voor de bouw compleet. Onze calculatie programma is voor verschillende bouwprofessionals beschikbaar. Bent u bijvoorbeeld een schilder? Lees hier meer over hoe je Stella als calculatie software schilders kunt gebruiken.

Benieuwd of onze calculatie programma bouw zzp wat voor jou is? Probeer het beste calculatieprogramma voor de bouw nu 30 dagen gratis. Geheel vrijblijvend!

Klaar om Stella
30 dagen gratis
te proberen?

Met Stella maak je supersnel facturen en offertes met uitgebreide calculaties.

Vele vakmensen gingen je al voor
Maak een proefperiode aan