Handige software voor de bouw

Software bouw voor mobile en desktop

Goede software voor de bouw is belangrijk. In Nederland zijn meer dan 150.000 zzp’ers actief in de bouw. Als zzp’er in de bouwsector wil je graag bezig zijn met het praktische werk in plaats van met de administratie. Wij snappen dat en daarom hebben we speciaal voor zzp’ers tijdbesparende software voor de bouw ontwikkeld.

Met ons softwarepakket voor de bouw, zorgen we dat al de hierboven genoemde processen makkelijker verlopen. Zo maken we het leven van de ZZP’er in de bouw een stuk aangenamer. Maar wat is er dan precies mogelijk in onze software voor de bouw?

Wat zijn de functies van de software?

Ons softwarepakket voor bouw en andere sectoren biedt diverse opties. We zetten deze voordelen in het kort voor je op een rij:

Calculatie en offertes opmaken

Met onze software voor de bouw kun je uitgebreide calculaties en offertes maken. Een calculatie programma bouw maakt het leven van een vakman in de bouw een stuk gemakkelijk. Offertes die geheel voldoen aan de wens van de klant, maar ook aan die van jou. Zo is het bijvoorbeeld mogelijk om een offerte op locatie, via onze app, voor te bereiden. Dat is wel zo makkelijk! Lees hier meer over het calculatie programma bouw zzp.

Factuur maken

Met de software voor de bouw van Stella kun je eenvoudig een factuur opstellen via onze app of in de web-omgeving. Een factuur aanmaken, de status op de voet volgen: met onze facturatie software heb je:

  • Geen papierwerk meer
  • Pak je wanbetalers makkelijker aan
  • Krijg je sneller betaald dankzij de iDeal-betaallink


Dat scheelt jou heel veel tijd en ongemak.


Klus inplannen

Met deze software voor de bouw kun je klussen makkelijk en snel inplannen, ook is het mogelijk om de klussen aan je eigen agenda te koppelen. Met ons softwarepakket bouw kun je dus gewoon jouw klus inplannen, zoals je dat altijd al gewend bent! Lees hier meer over onze planning software bouw.

Overige opties

Daarnaast is het mogelijk met ons softwarepakket voor de bouw om uren bij te houden, klanten te beheren, tarieven scherp te hebben en te beheren, kilometers te registreren en komt het met een eenvoudige koppeling naar andere boekhoudprogramma’s.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Ben je benieuwd wat onze software voor de bouw jou kan opleveren? Probeer ons softwarepakket bouw dan nu 30 dagen gratis: volledig vrijblijvend, en zonder automatische verlenging. Bij vragen staan we je ook graag te woord. Neem snel contact met ons op!

Klaar om Stella
30 dagen gratis
te proberen?

Met Stella maak je supersnel facturen en offertes met uitgebreide calculaties.

Vele vakmensen gingen je al voor
Maak een proefperiode aan