Handige software voor de bouw

In Nederland zijn er meer dan 150.000 vakmannen én vrouwen die voor zichzelf werken op ZZP basis. En elke drie maanden komen er om en nabij 2.000 specialisten bij. Dat is een hoop! Al deze vakmensen steken al hun tijd in het opleveren van hoogwaardige projecten op allerlei facetten. Daarmee wordt de calculatie, facturatie, planning, registratie, klantbeheer, en andere administratieve werkzaamheden vaak als een lagere prioriteit gezien en in de ergste gevallen zelfs afgeraffeld. Dat snappen wij bij Stella! Het is niet leuk om te doen, het liefst maak je je handen vies aan een nieuw project. Stella zorgt er echter voor dat dit vervelende, maar toch essentiële proces makkelijker wordt. Wij hebben namelijk software voor de bouw ontwikkeld.

Met ons softwarepakket voor de bouw zorgen we dat al de hierboven genoemde processen makkelijker verlopen. Zo maken we het leven van de ZZP’er in de bouw een stuk aangenamer. Maar wat is er dan precies mogelijk?

Wat zijn de functies van de software?

Ons softwarepakket voor bouw en andere sectoren biedt diverse opties, we noemen ze hieronder in het kort: 

Calculatie en offertes opmaken

Met deze software voor de bouw kun je uitgebreide calculaties en offertes realiseren die volledig aan jouw wensen, en aan de wensen van de klant voldoen. Zo is het bijvoorbeeld ook mogelijk om een offerte op locatie, via onze app, voor te bereiden. Dat is wel zo makkelijk!

Factuur maken

Snel en eenvoudig een factuur opstellen kan binnen de web of app omgeving van Stella binnen een handomdraai. Maak je factuur, volg de status, geen papierwerk meer, pak wanbetalers makkelijker aan en krijg sneller betaald dankzij de iDeal betaallink

Klus inplannen

Met deze software voor de bouw kun je klussen makkelijk en snel inplannen, ook is het mogelijk om het aan je eigen agenda te koppelen. Hiermee kun je dus gewoon plannen, zoals je dat altijd al gewent bent!

Overige opties

Daarnaast is het mogelijk met dit softwarepakket voor de bouw om uren bij te houden, klanten te beheren, tarieven scherp hebben en beheren, kilometers registreren en komt het met een boekhoudkoppeling naar andere programma’s.


Benieuwd naar de mogelijkheden?

Ben je benieuwd wat deze software voor de bouw jou kan brengen? Probeer onze tool dan nu 30 dagen gratis. Dit is volledig vrijblijvend en wordt niet automatisch verlengd. Bij vragen staan we je ook graag te woord. Zien we je snel?

Klaar om Stella
30 dagen gratis
te proberen?

Met Stella maak je supersnel facturen en offertes met uitgebreide calculaties.

Vele vakmensen gingen je al voor
Maak een proefperiode aan