Een factuur als hovenier opstellen

Ben je net begonnen als hovenier? Dan mag je binnenkort waarschijnlijk je eerste factuur als hovenier de deur uitsturen. Leuk! Maar hoe doe je dit precies? Waar moet het aan voldoen. En hoe komt het eruit te zien? Allemaal vragen die we bij Stella goed snappen.

Het kan een optie zijn om een voorbeeld factuur van een hovenier in Google op te zoeken. En deze vervolgens naar jouw wens aan te passen. Je zal niet de eerste en ook niet de laatste zijn. Maar ook dan moet er nog veel ingevuld worden. En dit moet je bij elke opvolgende klus weer handmatig doen. Een factuur als hovenier opstellen kan makkelijker denken we bij Stella.

Via ons platform kun je makkelijk en deels automatisch een mooie factuur voor je tuinman diensten regelen. Veel van je gegevens hoef je maar één keer in te vullen via je Stella account. Gegevens zoals je eigen bedrijfsgegevens en die van je klant. Het enige wat je bij elke nieuwe factuur als hovenier moet aangeven is wat je precies wilt factureren. Een factuur als hovenier opstellen was hiermee nog nooit zo makkelijk!

Krijg snel en veilig betaald

Het is mogelijk om een iDeal betaalmogelijkheid aan je factuur toe te voegen. Dit maakt het niet alleen veiliger voor je klant. Klanten betalen ook sneller omdat het zo makkelijk is. Zo is jouw factuur als tuinman snel betaald en kan je je focussen op wat er echt toe doet! Tuinen mooi(er) maken.

Stella biedt nog veel meer makkelijke functies aan. Deze zijn speciaal op maat gemaakt zijn voor jou als professioneel hovenier. Een voorbeeld factuur van een hovenier opzoeken is hiermee verleden tijd. Gebruik ons platform nu 30 dagen. Zonder dat je ergens aan vast zit! Bij vragen staan we je ook graag te woord.
Zien we je snel?

Klaar om Stella
30 dagen gratis
te proberen?

Met Stella maak je supersnel facturen en offertes met uitgebreide calculaties.

Vele vakmensen gingen je al voor
Maak een proefperiode aan