Een factuur hovenier opstellen

Factuur hovenier

Ben je net begonnen als hovenier? Dan mag je binnenkort waarschijnlijk je eerste factuur hovenier de deur uitsturen. Leuk! Maar hoe doe je dit precies? Waar moet de factuur aan voldoen, hoe komt het eruit te zien en waarom kiezen voor de software van Stella? Graag leggen we uit wat de voordelen zijn om een factuur hovenier te versturen via ons platform.

Het kan een optie zijn om een voorbeeld factuur hovenier in Google op te zoeken en deze vervolgens naar jouw wens aan te passen. Je zal niet de eerste en ook niet de laatste zijn. Dit raden we niet aan. Handmatig moet je veel informatie invullen. Vervolgens moet je dit bij elke opvolgende klus weer handmatig doen. Een factuur als hovenier opstellen kan makkelijker met het platform van Stella.

Via ons platform kun je makkelijk en deels automatisch een mooie factuur tuinman regelen. Veel van je gegevens hoef je maar één keer in te vullen via je Stella account. Dit zijn gegevens zoals je eigen bedrijfsgegevens en die van je klant. Het enige wat je bij elke nieuwe factuur als hovenier moet aangeven, is wat je precies wilt factureren en naar wie je de factuur wilt versturen. Een factuur als hovenier opstellen was hierdoor nog nooit zo makkelijk en een voorbeeld factuur zzp opzoeken is daarom niet meer nodig. Lees hier meer over ons factuur programma.

Krijg snel en veilig betaald

Het is mogelijk om een iDeal betaalmogelijkheid aan je factuur toe te voegen. Dit maakt het niet alleen veiliger voor je klant. Klanten betalen ook sneller jouw factuur omdat het zo makkelijk is. Zo is jouw factuur tuinman snel betaald en kan jij je focussen op wat er echt toe doet! Tuinen mooi(er) maken.

Stella biedt nog veel meer makkelijke functies aan. Deze zijn speciaal op maat gemaakt voor jou als professioneel hovenier. Een voorbeeld factuur hovenier opzoeken en gebruiken is tijdrovend en verleden tijd. Kies daarom voor Stella en verzend jouw factuur hovenier met gemak. Gebruik ons platform nu de eerste 30 dagen gratis. Je zit nergens aan vast! Bij vragen staan we je ook graag te woord.
Zien we je snel?

Klaar om Stella
30 dagen gratis
te proberen?

Met Stella maak je supersnel facturen en offertes met uitgebreide calculaties.

Vele vakmensen gingen je al voor
Maak een proefperiode aan