Klanten beheren

Particulieren, bedrijven en buitenlandse bedrijven. Automatische adresherkenning bij bedrijven. Alles om je klanten te beheren.

Klanten beheren

Als zelfstandige vakman in de bouw heb je vaak veel verschillende klussen voor veel verschillende klanten. Stella helpt jou om je klantenbestand geordend te houden. Daarbij heeft Stella allemaal slimmigheden om je werkadministratie goed op orde te houden en inzichtelijk te maken per klant.

Klanten overzicht

Klanten, het startpunt van je werkadministratie

Stella ziet jouw klantenbestand als het centrale punt van je administratie. Klanten toevoegen is heel eenvoudig. Vanuit je klant kun je direct offertes maken, klussen aanmaken en factureren. Daarnaast zie je per klant direct een overzicht van je offertes, klussen en facturen. Zo heb je altijd een duidelijk overzicht.

Stella ziet jouw klantenbestand als het centrale punt van je administratie

Slimme koppelingen

Heb je zakelijke klanten? Dan zal Stella direct alle informatie van deze klant ophalen uit de Kamer van Koophandel. Je hele klantenkaart is dan direct voor je ingevuld. 

Het grote voordeel van Stella is dat je klantgegevens automatisch worden ingevuld op alle offertes en facturen. Je maakt hierin dus nooit meer een typefout en het scheelt je veel tijd.

Slimme KvK koppeling

Klaar om Stella
30 dagen gratis
te proberen?

Met Stella maak je supersnel facturen en offertes met uitgebreide calculaties.

Vele vakmensen gingen je al voor
Maak een proefperiode aan

Wat vakmannen ons hebben gevraagd over het beheren van klanten

Bij een particulier worden de kosten altijd inclusief BTW berekend. Voor bedrijven is de berekening exclusief BTW. Daarnaast raadplegen we de database van de Kamer van Koophandel voor bedrijven zodat alle adresgegevens direct worden ingevoerd. Dat bespaart je een hoop tijd!
Ja. Je kan een zogenaamde buitenlandse klant toevoegen. Hierbij heb je meer vrijheid om een adres over meerdere regels in te voeren en kan je een regio/staat toevoegen.
Ja. Je kan per klant aangeven dat er naast een fysiek adres een factuuradres is.