Factuur Bouw Software

Direct online versturen. iDEAL betaallinks meesturen. Betaalherinnering en aanmaningen. Status inzicht en vanuit klus factureren. Alles om een professionele factuur te maken in de bouw.

Factuur maken

Een factuur maken in de bouw is vaak anders dan in andere branches. Je wilt soms een percentage van de vaste aanneemsom factureren. Soms wil je los een stuk meerwerk factureren. In andere gevallen wil je snel een factuur sturen na afronding van een kleine klus. Dit maakt een factuur maken in de bouw anders dan anders. Het facturatieprogramma bouwsector van Stella is hier volledig op ingericht en is dan ook het enige programma dat zich volledig richt op zzp’ers in de bouw.

Factuur maken Stella

Eenvoudig en professioneel

Een factuur bouw maken in Stella is gemakkelijk en professioneel. De factuur is door Stella al voor je opgezet en voldoet aan alle eisen van de belastingdienst. Met jouw bedrijfsgegevens en logo is het direct een mooie en professionele factuur. Jij geeft in Stella aan wat je wilt factureren en er rolt vanzelf een strakke factuur uit. De factuur kun je direct vanuit het facturatieprogramma bouw van Stella aan jouw klant sturen.

Krijg betalingen sneller binnen met Stella

Krijg sneller betaald met iDeal betaallinks

Als je een iDeal betaallink meestuurt met jouw factuur bouw, dan zal 35% van de mensen sneller betalen. Ook in de bouw is deze trend sterk zichtbaar. Met Stella kun je eenvoudig jouw factuur voorzien van een betaallink. Daarnaast geeft Stella je ook direct een bericht als deze factuur betaald is. Je krijgt dus sneller je geld en je biedt een stuk gemak voor je klant.

Factuur is betaald notificatie update

De status van je factuur inzichtelijk

Als vakman in de bouw is het belangrijk dat je grip houdt op je facturen. Je hebt te maken met materiaalkosten vooraf en tijdens de klus. En je wilt tussentijds natuurlijk ook dat jouw uren worden betaald. Het facturatieprogramma bouw van Stella helpt je grip te houden op je facturen. Als eerste wordt de status van het versturen bijgehouden. Je krijgt een seintje als de factuur in de mailbox van je klant is aangekomen en zelfs als de mail is geopend. Zo weet je altijd dat je factuur goed is aangekomen en wordt gelezen door je klant. Daarnaast wordt er via ons factuurprogramma bouw bijgehouden of de factuur nog open staat of is betaald. Je krijgt hier via de app direct een seintje van.

Pak wanbetalers aan

Ons factuurprogramma bouw houdt voor je bij of een betaaltermijn is verlopen. Je krijgt in dat geval een seintje en er wordt een betaalherinnering klaargezet. Deze kun je direct naar je klant versturen als vriendelijke herinnering. In Nederland is het belangrijk dat je op het juiste moment de juiste herinneringen stuurt. Stella heeft dit helemaal voor je ingericht. Betaalt de klant uiteindelijk helemaal niet? Dan kun je via Stella direct de factuur bouw doorzetten naar een incassobureau. Je betaalt hier niets voor!

Geen papierwerk meer nodig

Facturen in de bouw worden vaak gevonden in overvolle mappen in de kast. Deze liggen dan weer naast de mappen met offertes. Alles moet bij elkaar worden gezocht, samen met e-mails en whatsapp berichten. Dan kan pas de factuur in de bouw worden gemaakt. Met de facturatieprogramma bouw van Stella zorgen we dat dit alles verdwijnt. Met de software voor de bouw van Stella is een offerte altijd gekoppeld aan een klus en daarmee de basis voor je facturen. Daarnaast kan je gemakkelijk calculaties maken met onze calculatie programma bouw die jouw facturen helemaal afmaken. Stella houdt bij hoeveel je al hebt gefactureerd en wat je nog te factureren hebt. Alles wordt overzichtelijk bij elkaar bewaard. Zo heb je in één overzicht alle afspraken en documenten bij de hand. Met de app zelfs in je broekzak.

Jij bepaalt hoe je werkt, Stella past zich aan

Niet iedere vakman in de bouw werkt hetzelfde. Werk je veel voor particulieren en voer je grote klussen uit? Dan zul je vaak werken met een offerte, deelbetalingen en meerwerk. Werk jij als specialist voor een hoofdaannemer, dan zul je vaak enkel losse facturen sturen. met de facturatiesoftware van Stella maakt het niet uit wat jouw situatie is. Een factuur maken kan dus op verschillende manieren. Je zit niet vast aan een werkproces, maar er is wel rekening gehouden met alle werkprocessen in de bouw. Dat maakt Stella het beste facturatieprogramma bouwsector van Nederland.

Factuur maken bouw

Klaar om Stella
30 dagen gratis
te proberen?

Met Stella maak je supersnel facturen en offertes met uitgebreide calculaties.

Vele vakmensen gingen je al voor
Maak een proefperiode aan

Wat vakmannen ons hebben gevraagd over factureren

Ja dat kan. Bij Stella betaal je een maandelijks bedrag van 19 euro. Hiermee heb je onbeperkt toegang tot alle functies van Stella.

Ja. Stella geeft je de mogelijkheid om te koppelen met Mollie. Je kan dan een iDeal link meesturen bij een factuur. Bewezen is dat klanten sneller betalen als je een ideal betaallink meestuurt!
Ja. Stella geeft je de mogelijkheid om verzonden facturen direct te crediteren met één druk op de knop. Daarnaast kan je ook handmatig een creditfactuur maken door een negatief bedrag in te voeren.
Ja dat kan. In Stella wordt een offerte altijd eerst een klus. Deze kun je met je klant inplannen en daarnaast is het meteen de basis voor je factuur. Je kunt vanuit de klus factureren en aangeven welk percentage van het offertebedrag moet zijn. Daarnaast houdt Stella ook bij hoeveel je al hebt gefactureerd.
Ja dat kan. Je kunt op de klus extra werkzaamheden schrijven en deze als meerwerk markeren. Dit kun je dan weer direct vanuit de klus factureren aan de klant.