Integraties en boekhoudkoppeling

Facturen doorsturen naar boekhoudprogramma. Incasso trajecten door extern kantoor. iDEAL koppelen. Geheel automatisch met de slimme boekhoudkoppeling.

Integraties en boekhoudkoppeling

Schoenmaker blijf bij je leest. Dit is een welbekend gezegde. Daarom beperkt Stella zich volledig tot werkadministratie. Je kunt bijvoorbeeld dus niet je boekhouding doen in Stella. Een belangrijke pilaar in onze missie is het samenwerken met goede partijen. Daarom is Stella zo opgezet dat je het met veel andere software en diensten kunt koppelen.

Integraties en koppelingen Stella
Stella integraties boekhouding

Boekhoudkoppeling met alle grote administratiepakketten

De belangrijkste integraties van Stella zijn de boekhoudkoppelingen. Met een boekhoudkoppeling zorg je ervoor dat Stella je klanten en verkoopfacturen direct verwerkt in de boekhouding. Zo is je boekhouding altijd bij en je boekhouder dus ook blij. Stella koppelt met alle grote, maar ook kleinere boekhoudpakketten. Denk hierbij aan Exact Online, Twinfield, Snelstart en e-Boekhouden.nl

Met een boekhoudkoppeling zorg je ervoor dat Stella je klanten en verkoopfacturen direct verwerkt in de boekhouding

Koppelingen met Mollie

Met een gratis abonnement op Mollie kun je jouw facturen voorzien van een iDeal betaallink. Hierdoor kom je professioneel over en zullen jouw klanten ook sneller gaan betalen. Dit blijkt ook uit verschillende onderzoeken. Mollie is een van de grootste bedrijven voor het verwerken van betalingen en daarom een prachtige koppelpartner waar jij eenvoudig gebruik van kunt maken.

Stella koppeling Mollie ideal
Integratie koppeling doorKees

Koppeling met incasso

Helaas komt het nog wel eens voor. Je hebt hard gewerkt bij een klant, maar deze wilt niet betalen. Dit kan veel redenen hebben en vaak zal het ook wel worden opgelost, maar helaas lukt dit niet altijd. Om deze reden is Stella te koppelen met doorKees. Heb je een onbetaalde factuur? Dan kan deze via Stella worden doorgezet naar doorKees. Zij zullen een incassotraject voor jou starten. De kosten hiervan worden verhaald op jouw klant. Is de incasso niet succesvol? Dan betaal je slechts 5 euro administratiekosten.

Klaar om Stella
30 dagen gratis
te proberen?

Met Stella maak je supersnel facturen en offertes met uitgebreide calculaties.

Vele vakmensen gingen je al voor
Maak een proefperiode aan

Wat vakmannen ons hebben gevraagd over integraties en koppelingen

In Stella voer je je werkadministratie in. Dat houdt alles overzichtelijk. Voor een boekhoudprogramma zijn veel complexe onderdelen en extra invoervelden nodig waar we je niet lastig mee willen vallen. Daarom is ervoor gekozen om de boekhouder te laten boekhouden zodat jij je werk kan administreren op een eenvoudige manier.
Omdat met een koppeling direct alle facturen en klanten worden doorgestuurd naar jouw boekhoudadministratie. Voordeel is dat je daardoor minder vaak met je boekhouder aan de telefoon zit om achterstallige facturen door te zetten!
Zodra je een klant hebt die niet betaalt wil je toch graag je geld zien. Je kan dan koppelen met de dienst van het bedrijf doorKees. Na factuurherinneringen en aanmaningen wordt automatisch aan je gevraagd of je het dossier door wil zetten naar doorKees. Zij gaan dan achter jouw geld aan via de middelen die wettelijk zijn bepaald. Je hoeft daar niet extra voor te betalen, zij regelen de opslag integraal via hun dienstverlening.