Klus inplannen

Klus inplannen in zowel de agenda van jou als die van de klant.

Een klus inplannen

Heb je een akkoord van je klant vanuit de gemaakte offerte? Dan kan worden gestart met de klus. Dit begint altijd met een goede planning. In Stella plan je met een paar muisklikken je klus in bij jou en je klant. Alles met een simpele dag en tijdstip selectie.

Gebruik je eigen agenda

Stella maakt gebruik van zogenaamde kalenderbestanden. Deze kunnen door alle bekende agenda’s worden geopend. Met name iCal van Apple en Google agenda. Omdat jij dit bestand ook toegestuurd krijgt, komt deze direct in je eigen agenda terecht. Je kunt dus gewoon blijven werken met je planning zoals je dat nu ook doet.

Blijf gebruik maken van je huidige agenda op mobiel en laptop

Professionele communicatie met je klant, volledig automatisch

Bij het inplannen van de klus, geef je eenvoudig aan welke dag(en) je aanwezig zult zijn. Je kunt hierbij start- en eindtijden aangeven of juist aangeven dat je de gehele dag aanwezig zult zijn. Ben je klaar? Dan genereert Stella voor jou een professioneel bericht naar je klant. Hierin staan de gekozen dagen en tijden en in de bijlage het kalenderbestand. 

Klaar om Stella
30 dagen gratis
te proberen?

Met Stella maak je supersnel facturen en offertes met uitgebreide calculaties.

Vele vakmensen gingen je al voor
Maak een proefperiode aan

Wat vakmannen ons hebben gevraagd over het inplannen van een klus

Ja. Je kan je eigen agenda blijven gebruiken. Stella maakt gebruik van zogenaamde ics bestanden die per mail worden verstuurd naar jou en de klant. Hierdoor worden de ingeplande klussen automatisch getoond in Google Calendar, Outlook of Apple iCal op je telefoon/computer.
Ja. Je kan aangeven dat de klus over meerdere dagen valt en wat de standaard start en eindtijden zijn per dag.
Het geeft extra vertrouwen bij de klant als je via de email een afspraak bevestiging met kalenderbestand stuurt. Dan staat de klus in beide agenda’s genoteerd. Daarnaast sta je nooit meer voor gesloten deuren omdat ze de ‘afspraak zijn vergeten’, het bespaart je dus een hoop ellende.