Een klus planning maken met Stella

Een klus planning maken in zowel de agenda van jou als die van de klant.

Een klus planning maken

Akkoord van de klant op jouw offerte? Dan kun je starten met jouw klus. Dit begint altijd met een goede klusplanning. In Stella kun je met een paar muisklikken een klus planning maken in jouw agenda en in die van je klant, alleen door op simpele wijze een dag en tijdstip te selecteren.

Klussen inplannen hovenier
Klussen inplannen bouw

Gebruik je eigen agenda

Bij het maken van een klusplanning maakt Stella gebruik van kalenderbestanden. Iedere bekende agenda kan deze bestanden openen. Denk bijvoorbeeld aan iCal van Apple en Google agenda. Omdat jij dit bestand ook toegestuurd krijgt, komt deze direct in je eigen agenda terecht. Hierdoor kun je gemakkelijk een klus planning maken en kan je gewoon blijven werken met je planning zoals je dat nu ook doet.

Blijf gebruik maken van je huidige agenda op mobiel en laptop

Professionele communicatie met je klant, volledig automatisch

Bij een klusplanning maken, geef je eenvoudig aan welke dag(en) je aanwezig zult zijn om de klus te gaan uitvoeren. Je kunt hierbij start- en eindtijden aangeven, of juist aangeven dat je de gehele dag aanwezig zult zijn. Ben je klaar met een klusplanning maken? Dan genereert Stella voor jou een professioneel bericht met de klusplanning naar je klant. Hierin staan de gekozen dagen en tijden en treft de klant in de bijlage het kalenderbestand aan waarmee hij of zij de door jou opgegeven dagen en tijden direct in de eigen agenda kan vastzetten.  Dankzij deze automatische berichtgeving kom je nooit meer voor een verraste klant te staan of voor een gesloten deur.  

Klussen inplannen starttijd eindtijd

Klaar om Stella
30 dagen gratis
te proberen?

Met Stella maak je supersnel facturen en offertes met uitgebreide calculaties.

Vele vakmensen gingen je al voor
Maak een proefperiode aan

Wat vakmannen ons hebben gevraagd over het inplannen van een klus

Ja. Je kan je eigen agenda blijven gebruiken. Stella maakt gebruik van zogenaamde ics bestanden die per mail worden verstuurd naar jou en de klant. Hierdoor worden de ingeplande klussen automatisch getoond in Google Calendar, Outlook of Apple iCal op je telefoon/computer.
Ja. Je kan aangeven dat de klus over meerdere dagen valt en wat de standaard start en eindtijden zijn per dag.
Het geeft extra vertrouwen bij de klant als je via de email een afspraak bevestiging met kalenderbestand stuurt. Dan staat de klus in beide agenda’s genoteerd. Daarnaast sta je nooit meer voor gesloten deuren omdat ze de ‘afspraak zijn vergeten’, het bespaart je dus een hoop ellende.