Kilometers schrijven

Autobeheer, wel of geen kilometerstanden bijhouden. Ritten exporteren. Ritten factureren op een klus.

Kilometers schrijven

Stella is erg eenvoudig opgezet qua kilometers registreren. Voor vakmannen met een eigen werkbus is deze functie ideaal. Voeg het kenteken van je werkbus of auto toe en begin direct met schrijven. Je kunt in je offerte of klus eenvoudig aangeven dat je een kilometervergoeding rekent. Schrijf je kilometers? Dan komen deze direct op je klus en kunnen dus direct worden gefactureerd aan de klant.

Alles op orde voor de belastingdienst

Heb je een bus met grijs kenteken? Of heb je een auto of bus geleased waarmee je niet privé rijdt? Dan zal de belastingdienst van je verlangen dat je inzicht kunt geven in je kilometers. Zeker bij een zakelijke lease is dit belangrijk. Met Stella kun je al je kilometers eenvoudig en snel schrijven. Ook kun je aangeven of het zakelijke of privé kilometers betreffen. Moet je van de belastingdienst een sluitende administratie hebben? Dan houdt Stella ook de kilometerstanden bij. 

Met Stella kun je al je kilometers eenvoudig en snel schrijven

Klaar om Stella
30 dagen gratis
te proberen?

Met Stella maak je supersnel facturen en offertes met uitgebreide calculaties.

Vele vakmensen gingen je al voor
Maak een proefperiode aan

Wat vakmannen ons hebben gevraagd over het schrijven van kilometers

Ja. Per auto geef je aan of deze privé of zakelijk is. Zodra de auto privé is kan je je kilometers op een klus schrijven. Per klus kan je de kilometerprijs die je hebt afgesproken met de klant aangeven.

Ja. Als je hebt aangegeven dat het een zakelijke auto is vragen we je altijd de eindstand per rit te noteren.

Nee hoor. Als je er geen gebruik van wil maken laat je het links liggen. Mocht het toch ooit van pas komen omdat je wellicht hele lange ritten moet maken kan je er altijd gebruik van maken 😉