Rittenadministratie / Kilometers schrijven

Autobeheer, wel of geen kilometerstanden bijhouden, rittenadministratie.  Ritten exporteren. Ritten factureren op een klus. Het is mogelijk bij Stella!

Rittenadministratie zzp’ers in de bouw

Misschien heb jij als zzp’er in de bouw je eigen werkbus. Hiermee kom je van A naar B terwijl je een hoop materiaal en machines mee neemt. Handig en onmisbaar voor vele! Van de vele kilometers die je maakt wil je ook een deel zakelijk afschrijven. Omdat te kunnen doen moet je de ritten en de kilometers nauwkeurig bijhouden door middel van automatische rittenadministratie. Dat is veel werk waarbij je het overzicht snel kwijtraakt. Maar zakelijke rittenregistratie kan makkelijker denken we bij Stella.

In je offerte of factuur kun je makkelijk aangeven dat je een kilometervergoeding rekent. Dankzij de automatische rittenadministratie komt dit direct in je klus te staan. Deze kan je dus gelijk aan de klant doorberekenen. 

Rittenadministratie

Met Stella kun je rittenadministratie snel en makkelijk bijhouden

Kilometers zakelijk en prive

Alles netjes geregeld voor de belastingdienst

De belastingdienst verlangt je kilometers in te kunnen zijn als je met een grijs kenteken niet privé rijdt. De rittenregistratie zzp geldt hier dan ook bij.

De zakelijke rittenregistratie moet voldoen aan de eisen van de Belastingdienst. deze stel je op volgens onderstaande punten;

  • Selecteer het ritnummer
  • De datum van jouw rit
  • Begin- en eindkilometerstand 
  • Begin- en eindadres
  • Gereden route indien afwijkend van meest gebruikelijke route
  • Of het een zakelijke of privé rit betreft

 

Rijd je dus volledig zakelijk? Dan moet je bovenstaande punten voor jouw rittenregistratie zzp kunnen overhandigen. Stella heeft de oplossing voor jouw zakelijke rittenregistratie. 

Met de rit registratie app van Stella is dit snel en eenvoudig te regelen. Het is zelfs mogelijk om aan te geven welke rit zakelijk is en welk privé. Is het in jouw geval nodig om een rittenregistratie zzp te hebben? Dan kan Stella ook de kilometerstanden voor je bijhouden. Exporteer eenvoudig de rittenregistratie in excel. Dan is jouw rittenadministratie up-to-date per jaar! Kilometers schrijven

Rittenregistratie is niet verplicht

Zakelijke rittenregistratie is niet verplicht. Wil je het liever links laten liggen. Dan kan dat gewoon! Mocht je er op een later moment wel gebruik van willen maken. Dan is dit makkelijk en snel voor je ingesteld in de rit registratie app.

Ook rittenregistratie zzp bijhouden voor je administratie? Gebruik Stella nu 30 dagen geheel vrijblijvend. Stella helpt je graag verder en zorgt ervoor dat jij straks alles op de rit hebt voor jouw administratie zzp!

Klaar om Stella
30 dagen gratis
te proberen?

Met Stella maak je supersnel facturen en offertes met uitgebreide calculaties.

Vele vakmensen gingen je al voor
Maak een proefperiode aan

Wat vakmannen ons hebben gevraagd over het schrijven van kilometers

Ja. Per auto geef je aan of deze privé of zakelijk is. Zodra de auto privé is kan je je kilometers op een klus schrijven. Per klus kan je de kilometerprijs die je hebt afgesproken met de klant aangeven.
Ja. Als je hebt aangegeven dat het een zakelijke auto is vragen we je altijd de eindstand per rit te noteren.
Nee hoor. Als je er geen gebruik van wil maken laat je het links liggen. Mocht het toch ooit van pas komen omdat je wellicht hele lange ritten moet maken kan je er altijd gebruik van maken.