Offerte programma bouw

Ons offerte programma voor de bouw. Met uitgebreide calculatie mogelijkheden. Online goed laten keuren door de klant. Eenvoudig foto’s toevoegen.

Offerte maken

Een goede offerte opstellen is in de bouw het belangrijkste. Het offerte maken bouw gedeelte is namelijk een van de meest uitdagende aspecten. Een goede offerte bepaalt of jij de klus krijgt en of je wat kunt verdienen aan de klus. Een offerte in de bouw is vaak anders dan offertes in andere vakgebieden. Je wilt vaak een uitgebreide calculatie maken en er moet een mooi voorblad bij. Iedere vakman in de bouw weet dat hier veel tijd en energie in zit. Werken met de planning software bouw van Stella zal zorgen dat jij snel en gemakkelijk goede en mooie offertes kan maken.

Offerte maken
Offerte maken

Professionele offertes met het gemak van Word en Excel

Een groot deel van de vakmannen in Nederland werken nog met Word en Excel. Omdat alle software voor zzp’ers eigenlijk niet goed is ingericht voor de bouw. Word en Excel geeft jou veel vrijheid. Maar zorgt ook voor veel rompslomp. Je moet je nummering goed bijhouden. Steeds een oude offerte bouw kopiëren. Je krijgt het nooit echt mooi opgesteld. Je moet het weer los mailen naar de klant. Ga zo maar door. 

Stella’s offerte programma bouw geeft jou het gemak van Word en Excel, maar zonder de rompslomp. Een offerte opstellen in de bouw wordt hierdoor makkelijk en een stuk prettiger. De offerte wordt door Stella opgemaakt in een offerteprogramma bouw met professionele lay-out en persoonlijk gemaakt met jouw bedrijfsgegevens en logo. Binnen een handomdraai ben je klaar!

 

Stella geeft jou het gemak van Word en Excel, maar zonder de rompslomp

De status van je offertes bijhouden

Een unieke functie van het offerteprogramma bouw van Stella is het elektronisch goedkeuren van offertes door je klant. Na het versturen van de offerte bouw kan jouw klant gemakkelijk de offerte goedkeuren of afkeuren. Het offerte programma bouw van Stella geeft jou hiervan direct een signaal via de mobiele app. Je kunt dus direct reageren naar de klant. Is een offerte goedgekeurd? Dan maakt Stella hier automatisch een klus van. Daarna kan jij de klus inplannen bij de klant en als basis gebruiken voor je facturen. Naast het offerte maken bouw jij direct aan je nieuwe klus!

Offerte bouw notificatie update
Offerte maken op locatie

Je offerte voorbereiden op locatie

Een offerte opstellen in de bouw doe je vaak op locatie en thuis. Stella maakt dit proces een stuk makkelijker. Ga je een opname doen bij de klant? Maak dan alvast een offerte aan in de mobiele app. Je kunt hier direct situatiefoto’s bij maken en alvast een opzet maken voor je calculatie in onze calculatie programma bouw. Thuis werk je de offerte uit op je laptop of pc. Dit bespaart veel tijd en je laat direct een sterke indruk achter bij de klant.

Is het een kleine klus? Dan kun je zelfs de offerte maken op je smartphone of tablet uitwerken en al op locatie elektronisch laten goedkeuren door de klant. En dan ook nog eens direct de klus inplannen met de klant dankzij de bijhorende planning software voor de bouw. Zo scoor je sneller klussen!

Jij bepaalt wat de klant ziet in de offerte

Een offerte opstellen in de bouw is vaak een uitgebreide klus. Daarbij wil je vaak een goede berekening hebben. Maar je wilt niet altijd dat je klant alle details ziet. Hierin denkt Stella met je mee. Jij bepaalt hoeveel de klant ziet van jouw berekening in de uiteindelijke offerte. Zo kun je bijvoorbeeld rekenen met een winstopslag of korting. Zonder dat dit zichtbaar is voor de klant. Ook kun je zorgen dat jouw klanten geen inzicht hebben in de materiaalkosten. Hiermee voorkom je dat je klanten ‘zelf onderzoek’ gaan doen op internet.

Ga jij aan de slag in ons offerteprogramma voor de bouw?

Offerte maken bouw

Klaar om Stella
30 dagen gratis
te proberen?

Met Stella maak je supersnel facturen en offertes met uitgebreide calculaties.

Vele vakmensen gingen je al voor
Maak een proefperiode aan

Wat vakmannen ons hebben gevraagd over offreren

Ja dat kan. Bij Stella betaal je een maandelijks bedrag van 14 euro. Hiermee heb je onbeperkt toegang tot alle functies van Stella.
Ja dat kan. Offertes kun je direct vanuit Stella versturen aan de klant. Jouw klant kan deze direct via de mail goedkeuren of afkeuren. Jij krijgt hiervan een seintje in Stella. Als een klant de offerte digitaal heeft goedgekeurd, dan maakt Stella hier direct een klus van en kun je deze inplannen bij jou en de klant. De klus is ook meteen de basis voor je factuur.
Ja dat kan. Je kunt je logo en bedrijfsgegevens invullen bij Stella. Deze gegevens worden door Stella direct netjes verwerkt in al je offertes.
Stella maakt onderscheid tussen offertes voor particulieren en offertes voor bedrijven. Maak je een offerte voor een particulier? Dan berekend Stella ook direct de BTW voor je in de offerte. Daarnaast maakt Stella onderscheid tussen een offerte op basis van uurtje factuurtje of een vaste aanneemsom.

Ja dat kan. In Stella maak je eenvoudig een calculatie die je zo uitgebreid kunt maken als je wilt. Met wat simpele opties kun je je calculatie geheel naar je eigen hand zetten. Vervolgens kun je zelf een persoonlijk voorblad typen en je offerte is klaar om te versturen. Probeer onze calculatie programma bouw zzp nu de eerste 30 dagen gratis.