Calculatie programma voor de bouw op ZZP basis

Elke ZZP’er in de (af)bouw of installatie branche heeft zijn eigen manier van werken. Ook als het op het berekenen van de kosten aankomt. Stella weet dit. Om die reden is ons platform zo gebruiksvriendelijk mogelijk gemaakt. Ook voor jou! Als ZZP’er in de bouw gebruik je waarschijnlijk Excel om je kosten te berekenen. Bij elk nieuw project. Of bij elke nieuw gemaakte kosten moet je dit opnieuw handmatig berekenen. Vaak kan dit ook pas als je thuis bent. Dat kan makkelijker denken wij bij Stella. Ons platform heeft een ingebouwd calculatie programma voor de bouw op ZZP basis. Bereken makkelijk op locatie via de app de kosten die je gaat maken. Deze kosten worden automatisch in een offerte geplaatst. Zo kun je dit direct voorstellen aan je klant!

Hoe werkt het calculatieprogramma?

Met Stella kun je dankzij de ingebouwde calculatiesoftware voor bouw een snelle en overzichtelijke berekening maken. Maar hoe gaat dit in zijn werk? 

Voer de metingen in de app in. Maak en upload de situatie foto’s. Geef een schatting van de tijd die je kwijt zal zijn aan dit project en bereken maar! Door standaard kosten te hanteren kan de calculatie software voor bouw direct een kosten plaatje schetsen. Dit is op basis van je uren. Je materiaal dat je inzet. Je metingen en overige unieke zaken. In het calculatieprogramma voor bouw op ZZP basis kun je aangeven wat je precies wilt tonen aan de klant. Wil je kosten voor het het hele project tonen? Of alleen voor een deel. Of wil je de meetgegevens en eenheidsprijzen tonen? Op deze manier kan je precies tonen aan de klant wat jij hem/haar ook wilt tonen. 

Het bijkomende voordeel? Je berekende kosten komen direct in een offerte te staan. Deze offerte wordt dus door Stella klaargezet.

Behoud het overzicht

Wanneer je het calculatie programma bouw op ZZP basis hebt gebruikt. En hier uiteindelijk een offerte voor hebt gemaakt en verstuurd. Houdt Stella de status hiervan bij. Heeft de klant akkoord gegeven? Dan krijg je direct een seintje via de app. Ook als de klant niet akkoord gaat krijg je deze. Zo weet je direct wanneer je contact kan zoeken met de juiste personen. Dit geeft jou tijdwinst en je klant ziet dat je er bovenop zit!

Direct een offerte op maat

Zoals hierboven al benoemd. Stella maakt op basis van je calculatie een offerte op maat. Je hoeft dit na je calculatie dus niets aan te doen. Op basis van wat je vooraf hebt ingevoerd. Kan dit geautomatiseerd worden. Dat is inclusief je huisstijl en bedrijfsgegevens. Zo kan je het snel en eenvoudig naar je klant sturen. 

Ga jij gebruik maken van het calculatie programma voor bouw op ZZP basis? Stella helpt je graag verder!

Klaar om Stella
30 dagen gratis
te proberen?

Met Stella maak je supersnel facturen en offertes met uitgebreide calculaties.

Vele vakmensen gingen je al voor
Maak een proefperiode aan