Calculatie Programma Bouw ZZP

planning software bouw

Elke ZZP’er in de (af)bouw of installatie branche heeft zijn eigen manier van werken. Ook als het op het berekenen van de kosten aankomt. Wij zijn hier bewust van en daarom hebben we een platform gemaakt die zo gebruiksvriendelijk mogelijk gemaakt is, dat je op een eenvoudige manier jouw kosten kan berekenen. Ons calculatie programma bouw zzp is geschikt voor iedereen in de bouw en dus ook voor jou! Als ZZP’er in de bouw gebruik je misschien wel Excel om je kosten te berekenen. Dit doe je bij elk nieuw project, waardoor je bij gemaakte kosten dit opnieuw handmatig moet invoeren. Vaak kan dit niet tijdens je werk, maar pas als je thuis bent. Dat kan makkelijker. Ons platform heeft een ingebouwd calculatie programma bouw zzp. Met onze calculatiesoftware bouw bereken je makkelijk – op locatie via de app – de kosten die je gaat maken. Deze kosten worden automatisch in een offerte geplaatst. Zo kun je dit direct voorstellen aan je klant!

Hoe werkt de calculatie software bouw?

Met Stella kun je dankzij de ingebouwde calculatiesoftware bouw een snelle en overzichtelijke berekening maken. Maar hoe gaat dit in zijn werk? 

  1. Voer de metingen in de app in.
  2. Maak en upload de foto’s van de specifieke situatie.
  3. Geef een schatting van de tijd die je kwijt zal zijn aan dit project en berekenen maar!Door standaard kosten te hanteren, kan het calculatieprogramma bouw zzp direct een kosten plaatje schetsen. Dit is op basis van je uren, je materiaal dat je inzet, je metingen en overige unieke zaken. In het calculatieprogramma voor de bouw op ZZP basis kun je aangeven wat je precies wilt tonen aan de klant. Wil je kosten voor het het hele project tonen? Of wil je dat de klant niet alle kosten van het project ziet, en wil je alleen een deel tonen? Of wil je de meetgegevens en eenheidsprijzen tonen? Bij Stella’s calculatie programma bouw zzp kan je precies aangeven wat je aan jouw klant wilt laten zien. 

Het bijkomende voordeel? Je berekende kosten komen direct in een offerte te staan. Deze offerte wordt dus door Stella klaargezet en kun je direct via het calculatie software voor bouw versturen.

Behoud het overzicht

Wanneer je het calculatie programma bouw ZZP hebt gebruikt en hier uiteindelijk een offerte voor hebt gemaakt en verstuurd, houdt het Stella calculatie software voor bouw de status hiervan bij. Heeft de klant akkoord gegeven? Dan krijg je direct een seintje via de app. Ook als de klant niet akkoord gaat krijg je via onze bouw calculatie software een seintje. Zo weet je direct wanneer je contact kan zoeken met de juiste personen. Dit geeft jou tijdwinst en je klant ziet dat je er bovenop zit!

Direct een offerte op maat

Zoals hierboven al benoemd maakt Stella op basis van je calculatie een offerte op maat. Je hoeft hier na je calculatie dus niets aan te doen. Op basis van wat je vooraf hebt ingevoerd in onze calculatie programma bouw, kan dit geautomatiseerd worden. Dat is inclusief je huisstijl en bedrijfsgegevens. Zo kan je jouw offerte snel en eenvoudig via onze calculatiesoftware bouw naar je klant sturen. 

Lees hier meer over de andere functies van onze software voor de bouw.

Ga jij gebruik maken van het calculatie programma voor bouw op ZZP basis? Stella helpt je graag verder! Probeer onze bouw calculatie software nu de eerste 30 dagen gratis.

Klaar om Stella
30 dagen gratis
te proberen?

Met Stella maak je supersnel facturen en offertes met uitgebreide calculaties.

Vele vakmensen gingen je al voor
Maak een proefperiode aan