Contactgegevens

Stella is gevestigd in Capelle aan den IJssel met fantastisch uitzicht op de Maas, net onder de rook van Rotterdam. Onderstaand de gegevens om contact op te nemen met het team.

Bezoekadres

Rivium Boulevard 23
2909LK Capelle aan den IJssel

Overige gegevens

TimeScratch B.V.
KvK 60565330
Stella kantoor
Offerte maken

Heb je een vraag? Neem contact op!

In onze kennisbank staan de antwoorden op de meest gestelde vragen. Staat je vraag er toch niet tussen of krijg je liever support via e-mail? Dan zit ons supportteam voor je klaar. Ook voor alle andere vragen kan je via onderstaand formulier contact met ons opnemen.

Samenwerken?

Ieder in zijn kracht en samen kom je verder. Dit zijn twee belangrijke speerpunten die Stella verwezenlijkt in haar bedrijfsvisie. Wij werken samen met gerenommeerde bedrijven die elk sterk zijn in hun vakgebied. Waar mogelijk wordt Stella gekoppeld met andere platformen op een manier die voor de gebruiker naadloos aanvoelt. Zo kunnen partijen elkaar versterken en kan Stella haar doel verwezenlijken om de bouwvakman zo breed mogelijk te bedienen. Lees hier onze visie.

Samen kijken naar de mogelijkheden?
Wil je graag samenwerken met Stella en kijken wat de mogelijkheden zijn? Neen dan contact op met Enrico van den Houten ([email protected]) of Martijn Venrooy ([email protected]). We gaan altijd graag het gesprek aan!
Partners van Stella

Klaar om Stella
30 dagen gratis
te proberen?

Met Stella maak je supersnel facturen en offertes met uitgebreide calculaties.

Vele vakmensen gingen je al voor
Maak een proefperiode aan