Uren schrijven en kosten registreren

Uren schrijven en materiaalkosten loggen. Eenvoudig meerwerk registreren. Direct kosten en arbeid factureren vanuit klus.

Uren schrijven en kosten registreren

Het gebeurt vaak dat je geen vaste aanneemsom zult afspreken. Je spreekt dan met je klant af dat je je gewerkte uren en materieel zult factureren. In de praktijk betekent dit elke dag in je agenda opschrijven hoeveel uur je hebt gemaakt. Daarbij moet je alle bonnen doorzoeken van de groothandels om te zien wat je aan materiaal hebt gebruikt. Een uren factuur heeft veel voeten in de aarde.

In Stella kun je eenvoudig per klus je uren factureren en materiaal registreren. Dit is dan de basis voor een factuur maken

Uren schrijven en materiaal registreren timmerman

Snel en overzichtelijk invoeren

In Stella kun je jouw tarieven vastleggen in de verkoopbiblitheek. Bij het registreren van je werk kun je direct deze tarieven selecteren. Je hoeft dus alleen maar de datum en hoeveelheden in te vullen. Uren factureren kan je zowel op locatie via de mobiele app of thuis achter laptop of computer. Ben je klaar met werken? Schrijf dan direct je uren en facturen op de juiste klus en je bent klaar. Nooit meer terug zoeken in de agenda dus!

Stella geeft jou de mogelijkheid om eenvoudig uren en materiaalkosten te registreren

Inzicht in je werkelijke winst

Bij klussen met een vaste aanneemsom loop je vaak het risico dat je jezelf tekort doet. Stella heeft meerdere manieren om dit voor je op te lossen. Als eerste kun je eenvoudig in je offerte en calculatie gebruik maken van een winstopslag. Hiermee bouw je al wat ruimte in voor jezelf. Daarnaast maakt Stella voor jou een nacalculatie. De offerte wordt dan als basis genomen. Als jij je uren en materiaalkosten goed bijhoud, dan zal Stella overzichtelijk aangeven of je alles binnen je begroting hebt gehaald. Is dit niet het geval, dan kun je bij je klant aan de bel trekken. Jouw uren factuur heb je dan altijd paraat.

Uren en materiaal registreren
Meerwerk registreren bouw

Meerwerk registreren en factureren

Blijkt dat je niet uitkomt met je begroting door bijvoorbeeld extra werkzaamheden? Dan kun je op je klus eenvoudig aangeven dat sommige uren meerwerk betreffen. Deze uren en facturen kun je dan met een druk op de knop los factureren aan je klant. Dit bovenop je normale vaste aanneemsom. Uren schrijven is dan makkelijk gemaakt!

Klaar om Stella
30 dagen gratis
te proberen?

Met Stella maak je supersnel facturen en offertes met uitgebreide calculaties.

Vele vakmensen gingen je al voor
Maak een proefperiode aan

Wat vakmannen ons hebben gevraagd over uren schrijven en kosten registreren

Ja. Je kan per regel aangeven of het materiaalkosten betreft of gemaakte uren in arbeid.
Ja. Binnen Stella heb je de mogelijkheid om de werkregels of kosten op te slaan in de verkoopbibliotheek. Dit bespaart je een hoop tijd omdat je ze niet iedere keer hoeft in te typen.
Ja. Je kan op een goedgekeurde offerte die is omgezet naar een klus altijd meerwerk schrijven. Het meerwerk kan je dan op een aparte factuur aan jouw klant doorberekenen. Dat maakt het voor beide partijen overzichtelijk.