Materialen en tarieven beheren

Tarieven en materiaalkosten vastleggen. Opslagpercentages toevoegen.

Tarieven beheren

In Stella is het mogelijk je vaste tarieven in te voeren. Deze kun je direct gebruiken voor al je offertes en facturen. Je hoeft dus nooit meer dubbel in te voeren. Stella heeft een overzichtelijke en makkelijk te gebruiken tarieven overzicht. Het toevoegen en aanpassen van een tarief gaat met een druk op de knop. En je kunt deze direct door het hele platform gebruiken.

Tarieven beheren bouw

Extra marge door winstopslag

Het is mogelijk om per verkooptarief aan te geven of het materiaal of uren betreft. Kies je voor materiaal, dan kun je direct een winstopslag toerekenen aan dit tarief. Zo kun je je indekken voor toekomstige prijsstijging en kun je een opslag rekenen voor het werk dat je moet steken in het bestellen/ophalen van de materialen. Een mooie manier om jezelf wat lucht te geven in offertes.

Tarieven nooit meer dubbel invoeren

Klaar om Stella
30 dagen gratis
te proberen?

Met Stella maak je supersnel facturen en offertes met uitgebreide calculaties.

Vele vakmensen gingen je al voor
Maak een proefperiode aan

Wat vakmannen ons hebben gevraagd over het beheren van tarieven

Ja. Alles wordt momenteel duurder, dus we kunnen ons voorstellen dat je regelmatig je materiaalkosten of uurtarieven wil aanpassen. Dit kan zonder dat het gevolgen heeft op je oude offertes.
Omdat je veel sneller kan werken. Zodra je een calculatie maakt geeft Stella je na de invoer van de eerste letters de suggesties uit jouw tarieven bibliotheek. Dat bespaart een hoop extra tik- en opzoekwerk en is de foutmarge stukken lager!
Ja. Je kan zodra het (materiaal)kosten zijn aangeven wat jouw extra marge is. Deze wordt automatisch overgenomen in de calculatie binnen offertes en facturen. Hierdoor houd je altijd zicht op de feitelijke prijs van het materiaal.