Facturatiesoftware voor zzp’ers in de bouw

Een factuur maken is vaak maatwerk. Zeker wanneer je in de bouw werkt. Veel zzp’ers werken daarom vaak in Word of Excel. De ene keer wil je meerwerk factureren en de andere keer extra materiaal. Geen project en daarom ook geen factuur die hetzelfde is. Dit kost vaak veel tijd en je verliest daarbij het overzicht na enige tijd. Misschien ben je daarom op zoek naar facturatiesoftware om facturen te maken.

Met de facturatie software van Stella is dit heel makkelijk en snel opgelost. Wij zijn het enige platform dat zich volledig op de zzp’ers in de bouw richt. Ook de facturatiesoftware is dus voor jou op maat gemaakt. 

Zo staat de factuur vooraf al voor je klaar in het platform. Deze voldoet aan alle eisen van de belastingdienst en heeft een mooie opmaak in jouw huisstijl. Het enige wat je in de facturatiesoftware moet doen is aangeven wat je wilt factureren. Ons platform kent de prijzen van je uren en materialen omdat deze vooraf al zijn opgeslagen.

Stella past zich aan jou aan

Elke vakman in de bouw werkt op een andere manier. Werk je nu voor hoofdaannemers of voor particulieren? Dat maakt met de facturatie software van Stella niet uit. Binnen het platform kan je een factuur op verschillende manier maken. Je zit dus niet vast aan een standaard werkproces. Er is door ons wel rekening gehouden met alle processen binnen de bouw. Zo weten wij zeker dat het ook voor jou zal werken. 

Om het niet alleen voor jou als zzp’er in de bouw makkelijk te maken. Maken we het ook makkelijk voor je klant(en). Zo kun je in de factuur software een iDeal betaallink toevoegen. Jij krijgt sneller betaald en de klant hoeft jouw bankgegevens niet in te vullen. Een win-win situatie!

Alles voor jou overzichtelijk

Als zzp’er in de bouw heb je veel ballen hoog te houden. Hierdoor verlies je soms wel eens grip op belangrijke zaken zoals een openstaande factuur. Dit is spannend omdat je ook te maken hebt met kosten vooraf aan een project. Die kosten moet je wel kunnen dragen. De facturatiesoftware van Stella helpt je hierbij. 

Bij het versturen van je factuur kan je de status volgen. Je krijgt een melding wanneer de factuur door de klant ontvangen is en wanneer hij/zij het geopend heeft. Ook kan je inzien of de factuur nog open staat of al betaald is. Bij een betaling ontvang je met de factuur software ook een melding. 

Als het betaaltermijn is verlopen krijg je ook een herinnering en wordt er automatisch een betaalherinnering bericht klaargezet. Dit bericht kan je direct naar je klant als een vriendelijk verzoek versturen. Betaald de klant helemaal niet? Dan kan je via onze facturatie software ook een incassobureau inschakelen. Helemaal gratis. 

Op zoek naar een programma om facturen te maken? Onze facturatiesoftware is nu 30 dagen gratis te proberen. Geheel vrijblijvend.

Klaar om Stella
30 dagen gratis
te proberen?

Met Stella maak je supersnel facturen en offertes met uitgebreide calculaties.

Vele vakmensen gingen je al voor
Maak een proefperiode aan