Online facturatiesoftware voor zzp’ers in de bouw

Facturatie software iDeal

Een factuur maken is maatwerk. Zeker wanneer je in de bouw werkt. Veel zzp’ers werken zelfs nog vaak in Word of Excel. De ene keer wil je meerwerk factureren en de andere keer extra materiaal. Geen project en daarom ook geen factuur is hetzelfde. Maak jij nog facturen in Word of Excel? Dan kost dit je veel tijd en bestaat er een grote kans dat je daarbij het overzicht na enige tijd verliest. Misschien ben je daarom op zoek naar facturatiesoftware om facturen te maken.

Met de facturatie software van Stella maak je facturen in een handomdraai. Wij zijn het enige platform dat zich volledig richt op de zzp’ers in de bouw. Ook de facturatiesoftware binnen ons platform is dus voor jou op maat gemaakt. Daarnaast maak je met onze calculatie programma bouw jouw facturen compleet.

Zo staat de factuur vooraf al voor je klaar in het platform. Deze voldoet aan alle eisen van de belastingdienst en heeft een mooie opmaak in jouw huisstijl. Het enige wat je in de facturatiesoftware moet doen, is aangeven wat je wilt factureren. De prijzen van je uren en materialen die je eerder al hebt ingevoerd in onze software, worden met onze factuur software automatisch in de factuur verwerkt. Dat maakt ons programma om facturen te maken nog eens efficiënt.

Stella past zich aan jou aan

Elke vakman in de bouw werkt op een andere manier. Of je nu werkt voor hoofdaannemers of particulieren. Met de facturatie software van Stella maakt het niet uit. Binnen het platform kan je een factuur op verschillende manier maken. Je zit dus niet vast aan een standaard werkproces. We hebben rekening gehouden met alle processen binnen de bouw. Zo weten wij zeker dat ons facturatie software ook bij jou past.

Om het niet alleen voor jou als zzp’er in de bouw makkelijk te maken, hebben we het ook voor jouw klant(en) gemakkelijk gemaakt. Zo kun je in de factuur software een iDeal betaallink toevoegen. Jij krijgt sneller betaald en de klant hoeft jouw bankgegevens niet in te vullen. Een win-win situatie!

Alles voor jou overzichtelijk

Als zzp’er in de bouw heb je veel ballen hoog te houden. Hierdoor verlies je soms wel eens grip op belangrijke zaken, zoals een openstaande factuur. Dit is spannend, omdat je ook te maken hebt met kosten vooraf aan een project. Die kosten moet je wel kunnen dragen. De facturatiesoftware van Stella helpt je hierbij. 

Bij het versturen van je factuur kan je namelijk de status volgen. Je krijgt een melding wanneer de factuur door de klant ontvangen is en wanneer hij/zij het geopend heeft. Ook kan je inzien of de factuur nog open staat, of al betaald is. Bij een betaling ontvang je met de factuur software ook een melding. 

Als het betaaltermijn is verlopen, krijg je ook een herinnering en wordt er automatisch een betaalherinnering bericht klaargezet. Dit bericht kan je direct naar je klant, als een vriendelijk verzoek, versturen. Betaald de klant helemaal niet? Dan kan je via onze facturatie software ook een incassobureau inschakelen. Helemaal gratis. 

Op zoek naar een programma om facturen te maken? Onze facturatiesoftware is nu 30 dagen gratis te proberen. Geheel vrijblijvend.

Klaar om Stella
30 dagen gratis
te proberen?

Met Stella maak je supersnel facturen en offertes met uitgebreide calculaties.

Vele vakmensen gingen je al voor
Maak een proefperiode aan