Waarom een voorbeeld factuur als zzp’er in de bouw niet meer nodig is

Veel zzp’ers en ook zzp’ers in de bouw zoeken bij hun eerste klus een voorbeeld factuur voor zzp op in Google. Het eerste voorbeeld factuur voor zzp dat hen aanspreekt wordt overgenomen en aangepast. Vaak wordt een factuur voorbeeld voor zzp in de bouw opgezocht omdat het makkelijk en overzichtelijk is. Door met het platform van Stella te werken hoef je geen voorbeeld factuur van zzp op te zoeken! In ons platform vul je eenmalig de gegevens van je eigen onderneming en die van je klanten in. Voeg als laatste stap je logo en huisstijl elementen toe en je bent klaar. 

De door Stella opgestelde factuur voldoet aan alle eisen. Het enige wat jij bij elke klus dient te doen is aangeven wat je precies wilt factureren. De ene keer gaat het om materiaal en de gewerkte uren. De andere keer reken je ook de gereden kilometers of het meerwerk dat gedaan is. En omdat de rest al voor je geregeld is. Hoef je nooit meer een factuur voorbeeld voor zzp in de bouw op te zoeken.

De factuur is verzonden. Wat nu?

Wanneer de factuur verzonden is kan je het nog niet loslaten. Het is belangrijk om openstaande facturen in de gaten te houden. Zeker als zzp’er. Zzp’ers lopen in die zin meer risico dan BV’s of andere ondernemingen. Stella zorgt ervoor dat je alles scherp hebt! 

Zodra de factuur de deur uit is krijg je een melding van ontvangst en zelfs wanneer het geopend is. Mocht de factuur nog open staan nadat het termijn verlopen is wordt er een bericht klaar gezet. Dit bericht is een vriendelijk verzoek aan de klant om de betaling te voldoen. Dit bericht zal handmatig verzonden moeten worden. 

Voldoet de klant ook na de herinnering niet aan het betalen? Dan kun je via Stella een incassobureau inschakelen. Dit is geheel vrijblijvend. 

Trouwens! Naast een voorbeeld factuur is ook een offerte voorbeeld voor de bouw opzoeken niet meer nodig. Lees hier waarom niet.

Klaar om Stella
30 dagen gratis
te proberen?

Met Stella maak je supersnel facturen en offertes met uitgebreide calculaties.

Vele vakmensen gingen je al voor
Maak een proefperiode aan