Hovenier software zodat je calculatie, offertes en facturaties makkelijk worden

Stella biedt een platform met software voor hoveniers en zzp’ers uit de bouw. Op dit platform kan een hovenier met software uit de voeten dat calculaties maken makkelijker maakt. Eenmalig voer je de bedragen in die aan je uren, materialen en verbruik hangen. Als je een uurtarief van bijvoorbeeld € 50,- hanteert dan kan je dit vastleggen in het systeem. Het werkt hetzelfde voor materialen en de kilometers die je aflegt. Wanneer je voor een klant een offerte opstelt kan je aanvinken wat je wilt offreren. Automatisch worden alle kosten berekend voor een totaal offerte bedrag. Dankzij het calculatieprogramma voor een hovenier hoef je dus niet bij elke klus je Excel document erbij te pakken. Met de hovenier software van Stella behoud je het overzicht.

Zo makkelijk in gebruik dat het ook op locatie kan

Met de software voor hoveniers van Stella kun je op locatie met de app de offerte direct opstellen. Hierbij kan je dus direct aan de klant tonen wat zij kunnen verwachten aan kosten. Thuis werk je de offerte verder uit zodat het tot in de puntjes klopt. Zo kan je bijvoorbeeld ook goed bepalen wat de klant precies te zien krijgt. De offerte moet kloppen. Maar je wilt niet altijd dat de klant je winstberekening of kortingen in kan zien. Met deze hovenier software heb jij het heft in eigen handen. 

Houd alles in één overzicht

Wanneer je de calculatie software voor hovenier hebt gebruikt en alle berekeningen kloppen maak je de offerte op. Eenmaal definitief stuur je deze naar de klant met het verzoek om het binnen een termijn te betalen. Het is fijn als je de status van dit traject goed kan volgen. Dankzij de software voor hoveniers krijg je een melding binnen bij ontvangst en het openen van de mail. Daar blijft het niet bij. Je kan makkelijk inzien of de offerte geaccepteerd is of niet. Zo kan je snel na het tekenen een factuur de deur uit sturen. 

Wanneer je met behulp van software voor hoveniers de factuur verstuurd hebt kan je ook dit traject volgen. Je krijgt een melding bij ontvangst en het openen van de mail. Daarnaast ontvang je een melding wanneer de factuur over het termijn is gegaan. Er wordt automatisch een vriendelijk verzoek klaargezet met de vraag of de betaling alsnog voldaan kan worden. Deze mail verstuur je echter wel handmatig. Staat de factuur ook na de herinnering nog open? Dan kan je vrijblijvend gebruik maken van de optie om een incassobureau via Stella in te schakelen. 

Zoals je leest zijn er binnen het platform meer mogelijkheden naast het calculatieprogramma voor een hovenier. Alle opties maken de belangrijke zaken van een zzp’er gemakkelijker! 

Maak jij binnenkort gebruik van de calculatie software voor een hovenier en vakmannen uit de bouw? Je kunt Stella dertig dagen gratis proberen. Zonder dat je ergens aan vast zit!

Klaar om Stella
30 dagen gratis
te proberen?

Met Stella maak je supersnel facturen en offertes met uitgebreide calculaties.

Vele vakmensen gingen je al voor
Maak een proefperiode aan