Hovenier software voor calculatie, offertes en facturaties

Hovenier software

Stella is een platform met software voor hoveniers en zzp’ers uit de bouw. Op dit platform kan een hovenier met software uit de voeten dat calculaties maken makkelijker maakt. Eenmalig voer je de bedragen in, die aan je uren, materialen en verbruik hangen. Als je een uurtarief van bijvoorbeeld € 50,- hanteert, kan je dit vastleggen in het systeem. Het werkt hetzelfde voor bijvoorbeeld de kilometers die je aflegt. Wanneer je voor een klant een offerte opstelt, kan je aanvinken wat je in de offerte wilt toevoegen. Automatisch worden daarna alle kosten in onze calculatie software hovenier berekend, zodat je direct het totale bedrag van de offert kan inzien. Dankzij het calculatieprogramma hovenier, hoef je dus niet bij elke klus je een Excel document erbij te pakken. Met de hovenier software van Stella behoud je het overzicht.

Zo makkelijk in gebruik, dat het ook op locatie kan

Met de software voor hoveniers van Stella kun je als ZZP’er op locatie, met de app, de offerte opstellen. Hierdoor kan je de offerte op locatie aan de klant tonen en direct online versturen. Dat maakt onze hovenier software efficiënt. Ook kan de klant vragen stellen over de offerte en kun jij die gelijk beantwoorden. Is dat klant akkoord? Dan kun je gelijk in onze software hoveniers de offerte online versturen en kan de klant de offerte accepteren. Hierdoor kun je direct aan de slag met de voorbereidingen van het project.

Houd alles in één overzicht

Wanneer je de calculatie software hovenier hebt gebruikt en alle berekeningen kloppen, maak je de offerte op. Eenmaal definitief stuur je deze naar de klant met het verzoek om het binnen een bepaald termijn te betalen. Het is fijn als je de status van dit traject goed kan volgen. Dankzij de software voor hoveniers, krijg je een melding binnen bij ontvangst en het openen van de mail. Daar blijft het niet bij. Je kan namelijk ook makkelijk inzien of de offerte geaccepteerd is of niet. Is de offerte ondertekend? Dan kan je met onze facturatie software de factuur de deur uit sturen. 

Wanneer je met behulp van onze software voor hoveniers de factuur verstuurd hebt, kan je ook dit traject volgen. Je krijgt een melding bij ontvangst, en het openen, van de mail. Daarnaast ontvang je een melding wanneer de factuur niet binnen het afgesproken termijn is betaald. Er wordt dan automatisch een vriendelijk verzoek klaargezet met de vraag of de betaling alsnog voldaan kan worden. Je verstuurt dit verzoek met één klik op de knop. Staat de factuur ook na deze herinnering nog open? Dan kan je vrijblijvend gebruik maken van de optie om een incassobureau via Stella in te schakelen. 

Maak het eenvoudiger voor jouw klanten (en voor jezelf)

Met Stella maak je het ook eenvoudiger voor jouw klanten. Hieronder zie je de functies die niet alleen jouw leven makkelijker maakt, maar ook hoe onze hovenier software jouw klanten helpt;

  • Verstuur offertes, de klant kan deze online accepteren. Wel zo makkelijk, scheelt telefoontjes en e-mails. Als het ware geven jouw klanten direct online de opdracht;
  • Verstuur met onze software hoveniers direct een offerte op locatie. Op deze manier kunt u direct op locatie met uw nieuwe klant de voorwaarden voor het project afspreken en laten onderteken.
  • Verstuur met iedere factuur een betaallink. Jouw klanten kunnen direct betalen via iDeal of bankoverschrijving;
  • Via de hovenier software van Stella kun je eenvoudig meerwerk facturen opstellen. Hierdoor heeft de klant inzichtelijk welke extra kosten voor welke werkzaamheden worden gemaakt.
  • Met onze hovenier software behoud je het overzicht op iedere locatie waar je aan het werk bent. Jij bent op tijd bij iedere klant. Ook jouw klanten krijgen de planning toegestuurd. Hierdoor weten ze direct wat ze van jou kunnen verwachten. Wel zo makkelijk.

Zoals je leest, zijn er binnen het platform van Stella meer mogelijkheden naast het calculatieprogramma hovenier. Zo is Stella ook te gebruiken als planning software bouw. Alle opties op ons platform maken de belangrijke zaken van een zzp’er in de bouw gemakkelijker! Werk je niet als hovenier, maar in de elektrotechniek? Dan kun je onze software ook gebruiken als calculatie software elektrotechniek.

Maak jij binnenkort gebruik van de calculatie software voor een hovenier en vakmannen uit de bouw? Je kunt Stella dertig dagen gratis proberen. Zonder dat je ergens aan vast zit!

Klaar om Stella
30 dagen gratis
te proberen?

Met Stella maak je supersnel facturen en offertes met uitgebreide calculaties.

Vele vakmensen gingen je al voor
Maak een proefperiode aan