Calculatie Software Elektrotechniek

Calculatieprogramma elektrotechniek

Stella is een software met onder andere een calculatieprogramma elektrotechniek voor zelfstandige vakmensen. Het helpt bij het berekenen van offertes of facturen. Daarnaast is er met onze software nog veel meer mogelijk!

Als zelfstandig vakman in de elektrotechniek weet je als geen ander dat het maken van een goede offerte belangrijk is. Het moet niet alleen duidelijk zijn wat je precies gaat doen, maar ook de kosten moeten kloppen. Stella biedt een makkelijk te gebruiken platform, waarmee je snel en eenvoudig een offerte of factuur kunt berekenen. Je hoeft alleen de benodigde materialen en uren in te vullen en de software van Stella doet de rest!

Naast calculatie software elektrotechniek, biedt Stella nog veel meer handige tools voor zelfstandige vakmensen in de elektrotechniek. Kijk voor meer informatie op de website of neem contact op met onze klantenservice.

Word of Excel heb je niet langer nodig met het calculatieprogramma elektrotechniek

Door eenmalig alle kosten en materialen in te voeren in onze calculatie software elektrotechniek, heb je Word of Excel niet langer nodig. Door in het calculatieprogramma elektrotechniek aan te geven wat je wilt offreren of facturen, weet Stella de kosten precies voor je uit te rekenen. Met onze facturatie software worden de kosten direct in een offerte of factuur verwerkt. Deze voldoet aan alle gestelde eisen en is aangepast naar jouw huisstijl. Het enige wat jij nog moet doen is op de knop verzenden drukken!

De uitgebreide calculator van StellaWat komt er nog meer bij kijken?

Nadat het calculatieprogramma voor elektrotechniek alles heeft berekent en jij het document verzonden hebt, kun je de vervolgstappen op de voet volgen. Je krijgt een melding wanneer de mail je klant heeft bereikt en je krijgt een melding wanneer deze wordt geopend. Daarna wordt je op de hoogte gehouden of het bedrag geaccepteerd is of nog open staat. 

Wanneer het bedrag niet op tijd betaald is door je klant, wordt er door Stella automatisch een herinneringsmail opgesteld. Deze dien je wel zelf te versturen. Als de betaling na de herinnering ook nog open blijft staan, kan je vrijblijvend een incassobureau inschakelen via Stella. De calculatie programma bouw zzp van Stella zorgt ervoor dat je met nog meer plezier je werk kan blijven doen.

Daarnaast is onze calculatie software elektrotechniek nu 30 dagen gratis te gebruiken. Zien wij je snel verschijnen?

Klaar om Stella
30 dagen gratis
te proberen?

Met Stella maak je supersnel facturen en offertes met uitgebreide calculaties.

Vele vakmensen gingen je al voor
Maak een proefperiode aan