Als stukadoor de kosten berekenen voor je klant als eenmanszaak

Als stukadoor kosten berekenen voor je klant? Een factuur is nooit hetzelfde wanneer je als eenmanszaak actief bent als stukadoor! In het ene geval wil je een deel van je kosten uitbetaald krijgen in een ander geval het meerwerk. En soms wil je een kleine klus snel afgerond hebben. Dit maakt dat het opstellen van facturen als stukadoor nooit hetzelfde is. Stella is precies hierop ingericht. Niet recht toe recht aan berekeningen maar specifiek voor de bouwsector. Zo kan jij een factuur als stukadoor makkelijk en snel opstellen!

Makkelijk en snel een factuur opstellen met Stella

Je kosten als stucadoor berekenen wordt makkelijk gemaakt op het platform van Stella. Een factuur als stukadoor wordt door Stella voor je klaargezet. Eenmalig voer je alle kosten en materialen in. Wat je dan nog rest is bij elke nieuwe factuur aangeven wat je wilt factureren. De rest doet Stella voor je! Samen met jouw bedrijfsgegevens en huisstijl wordt het direct van een mooie opmaak voorzien.
De factuur kun je direct vanuit het platform naar je klant sturen met een begeleidende tekst. Dat is wel zo makkelijk. 

Volg de factuur op de voet!

Is de factuur naar de klant gestuurd? Dan is het belangrijk om op de hoogte te zijn van de status hiervan. Het is leuk dat je als stukadoor de kosten kunt berekenen in Stella. Maar je wilt ook uitbetaald worden! Stella zorgt ervoor dat je elke stap van het traject kunt volgen. 

Je krijgt een melding wanneer de mail met de factuur is aangekomen en zelfs wanneer het geopend is. Niet minder belangrijk. Ook wordt er bijgehouden of de factuur nog openstaat of inmiddels al betaald is. Wanneer het betaaltermijn is verstreken wordt er een herinneringsmail voor je klaargezet. Als de klant daar ook niet op reageert. Kan je via Stella een incassobureau inschakelen zonder dat er kosten voor je aan hangen. 

De kosten als stucadoor berekenen die je bij elke klus maakt? Stella helpt je bij het opstellen van je factuur. Probeer het nu gratis voor een periode van 30 dagen! 

Vragen over hoe je als stukadoor kosten kan berekenen in ons platform?
Stel ze gerust, we staan voor je klaar!

Klaar om Stella
30 dagen gratis
te proberen?

Met Stella maak je supersnel facturen en offertes met uitgebreide calculaties.

Vele vakmensen gingen je al voor
Maak een proefperiode aan