Calculatie schilderwerk software voor zzp’ers

Calculatie software voor schilders op zzp basis

Een goede schilder calculatie app is een must voor elke schilder. Als professioneel schilder maak je veel kosten. Deze kosten komen vooral neer op het materiaal. Verf is nu eenmaal best prijzig. Maar naast materiaal kosten, heb je ook een uurtarief en maak je wellicht veel kilometers. Dit alles moet in je offerte, je factuur en eigen boekhouding worden berekend. Wanneer je gebruik maakt van een handmatige tool, zoals Excel, kan dit heel vermoeiend zijn. Zeker als dit wekelijks of zelfs op dagelijkse basis voor komt. Daarom is het handig om gebruik te maken van de calculatie software van Stella. 

De software van Stella is speciaal ontwikkeld voor schilders en andere vakmensen op zzp basis in de bouw. Zo kan Stella ook gebruikt worden als calculatie software elektrotechniek. Het is een eenvoudig te gebruiken programma, waarmee je snel en gemakkelijk materialen, uren en kilometers kunt berekenen. Je hoeft alleen de kosten van de materialen, de gemaakte uren en de kilometers in te voeren. De calculatieprogramma schilders van Stella berekent vervolgens automatisch de kosten en zet deze voor je in een overzicht. De calculatie schilderwerk software wordt geleverd in de vorm van een maandelijks abonnement. Zo weet je altijd waar je aan toe bent. Stella is eenvoudig in gebruik en maakt de administratie een stuk eenvoudiger. Maar hoe werkt ons programma boekhouding eenmanszaak precies voor schilders?

De uitgebreide calculator van StellaHoe werkt de calculatie software voor schilders precies?

Voer via onze schilder calculatie app eenmalig al je klanten, kosten en materialen in op je account. Telkens wanneer je een nieuwe offerte of factuur opstelt geef je aan wat je wilt offreren of factureren. De calculatie software schilders van Stella berekent vervolgens de kosten van het project voor je en verwerkt deze direct in een mooi document. Elke offerte of factuur die wordt opgesteld, voldoet aan de eisen die de belastingdienst stelt. Dankzij het handige calculatieprogramma schilders, hoef je niet meer handmatig alles opnieuw in te voeren in Word of Excel. Dat is wel zo makkelijk! Naast de gespecialiseerde calculatie software schilders, biedt Stella alle denkbare functies die je nodig hebt, zoals tarieven beheren en kilometers schrijven om jouw werkadministratie helemaal af te maken en efficiënt te beheren. Lees hier meer over hoe je bijvoorbeeld onze tool als facturatie software kunt gebruiken.

Calculatie schilderwerk software 30 dagen gratis proberen? Dat kan bij Stella! Neem nu contact met ons op.

Klaar om Stella
30 dagen gratis
te proberen?

Met Stella maak je supersnel facturen en offertes met uitgebreide calculaties.

Vele vakmensen gingen je al voor
Maak een proefperiode aan