Calculatie software voor schilders op zzp basis

Calculatie software voor schilders op zzp basis

Als professioneel schilder maak je veel kosten. Deze kosten komen vooral neer op het materiaal. Verf is eenmaal best prijzig. Maar naast materiaal kosten heb je ook een uurtarief en maak je wellicht veel kilometers. Dit alles moet in je offerte, je factuur of eigen boekhouding voor je worden berekent. Het handmatig telkens weer in Excel invoeren kan vermoeiend zijn. Zeker als dit wekelijks of zelfs op dagelijkse basis voor komt. Daarom is het handig om gebruik te maken van de calculatie software van Stella. 

Deze software van Stella is speciaal ontwikkeld voor schilders en andere vakmensen op zzp basis. Zo wordt StellaHQ ook gebruikt als calculatie software voor de elektrotechniek. Het is een eenvoudig programma waarmee je snel en zonder al te veel poespas materialen, uren en kilometers kunt berekenen. Je hoeft alleen de gewenste voorwerpen en gemaakte uren en kilometers in te voeren. Stella zal je vervolgens een overzicht opstellen met alle kosten. De calculatie schilderwerk software wordt geleverd in de vorm van een maandelijks abonnement. Zo weet je altijd waar je aan toe bent. Stella is eenvoudig in gebruik en speciaal ingericht calculatie software voor schilders. Het maakt de administratie een stuk eenvoudiger. Maar hoe werkt onze programma boekhouding eenmanszaak precies voor schilders?

Hoe werkt de calculatie software voor schilders precies?

Eenmalig voer je al je klanten, kosten en materialen in op je account. Telkens wanneer je een nieuwe offerte of factuur opstelt geef je aan wat je wilt offreren of factureren. De calculatie software voor schilders van Stella berekent vervolgens de kosten van het project voor je en verwerkt dit direct in een mooi document. Elke offerte of factuur die wordt opgesteld voldoet aan de eisen die de belastingdienst stelt. Dankzij de handige calculatie methode hoef je niet meer handmatig alles opnieuw in te voeren in Word of Excel. Dat is wel zo makkelijk! Lees hier meer over hoe je onze tool als facturatie software kunt gebruiken.

Calculatie schilderwerk software 30 dagen gratis proberen? Dat kan bij Stella!

Klaar om Stella
30 dagen gratis
te proberen?

Met Stella maak je supersnel facturen en offertes met uitgebreide calculaties.

Vele vakmensen gingen je al voor
Maak een proefperiode aan