Online Boekhouden Eenmanszaak

Stella integraties boekhouding

Op zoek naar een kwaliteitsprogramma voor al jouw administratie? De kwaliteit van Stella ligt niet bij administratieve oplossingen. Daarom zijn wij ook geen boekhoudprogramma eenmanszaak. Maar wij werken wel samen met partijen die hier wel goed in zijn. Daarom kun je bij Stella HQ een koppeling maken met programma boekhouding eenmanszaak platformen. Meer weten? Lees dan verder!

Welke koppelingen zijn er mogelijk?

Online boekhouden eenmanszaak kan lastig zijn. Hierdoor heb je een programma nodig waar jij zeker kan zijn van je boekhouding. Hierdoor zijn er met Stella HQ verschillende mogelijkheden met betrekking tot de integraties.

De belangrijkste integratie die mogelijk is, is de koppeling met een programma boekhouding eenmanszaak. Dankzij deze integratie worden je facturen direct in je boekhouding verwerkt bij akkoord. Dit maakt je zzp boekhouding nog makkelijker. Dit scheelt een hoop geregel en rompslomp, waardoor je jouw boekhouder ook gelukkig maakt.

Boekhoudprogramma’s
Stella werkt samen met grote en kleine boekhoudprogramma eenmanszaak. Denk bijvoorbeeld aan zzp boekhouding programma’s als; Moneybird, Exact, Snelstart en e-Boekhouden.nl.

Mollie – iDeal betalingen
Een koppeling die het voor jouw klanten makkelijker maakt om te betalen, is de koppeling met Mollie. Met een gratis aan te maken account, kan je een iDeal link aan je factuur toevoegen. Hierdoor betalen klanten je factuur vele malen sneller. Dit maakt het online boekhouden eenmanszaak makkelijker. Een koppeling die voor iedereen waarde toe zal voegen!

DoorKees – Incasso
DoorKees is een koppeling die je liever niet inzet, maar wel één die je graag achter de hand houd. Het kan helaas nog wel eens voorkomen dat een klant je factuur niet betaald… Soms wordt dit moeiteloos opgelost door de klant zelf. Maar in andere gevallen blijft de factuur openstaan. Mocht dit zo zijn kun je, via Stella, DoorKees inschakelen. DoorKees start voor jou het incassotraject om jouw factuur alsnog betaald te krijgen. De kosten hiervan worden op de klant verhaald. Loopt het niet succesvol af? Dan betaal je alleen 5 euro aan administratieve kosten. Dankzij deze koppeling verhoog je de kans om je programma boekhouding eenmanszaak toch snel af te sluiten.

Heb je vragen over online boekhouding eenmanszaak met de koppelingen binnen Stella? Stel ze gerust! Wij staan voor je klaar om al je zzp administratie vragen te beantwoorden.

Voor wie kan het platform Stella handig zijn?

Stella als platform is geheel gericht op vakmensen in de bouw zoals dakdekkers, installateurs en hoveniers. Elk boekhoudprogramma voor een eenmanszaak dat aan ons gekoppeld is, sluit perfect op deze vakmensen aan. Mocht je een vraag hebben over een specifieke koppeling? Dan kun je deze het best aan het programma boekhouding voor een eenmanszaak vragen. Onze partners helpen je graag!
Online boekhouden eenmanszaak? Koppel je programma boekhouding eenmanszaak aan Stella om het je nog makkelijker te maken!

Klaar om Stella
30 dagen gratis
te proberen?

Met Stella maak je supersnel facturen en offertes met uitgebreide calculaties.

Vele vakmensen gingen je al voor
Maak een proefperiode aan