Koppel jouw zzp boekhouding met behulp van integraties en koppelingen

Stella wilt graag een kwaliteitsplatform aan klanten bieden. En onze kwaliteit ligt niet bij oplossingen voor zzp boekhouding programma’s. Daarom werken we graag samen met partijen die dit wel goed kunnen. Die als een mooie aanvulling op ons platform kunnen dienen. Daarom maken we het mogelijk om allerlei andere diensten te kunnen koppelen die wel ingericht zijn op online boekhouding voor een eenmanszaak. We vertellen je er graag meer over.

Welke zzp boekhouding en andere koppelingen zijn er mogelijk en wat doet het?

De belangrijkste integratie die mogelijk is, is de koppeling met een programma boekhouding voor een eenmanszaak. Dankzij deze integratie worden je facturen direct in je boekhouding verwerkt bij akkoord. Dit maakt je zzp boekhouding nog makkelijker. En zo maak je jouw boekhouder ook gelukkig. Dit scheelt een hoop geregel en rompslomp. 


Boekhoudprogramma’s
Stella werkt samen met grote en kleine boekhoudprogramma voor een eenmanszaak. Denk bijvoorbeeld aan zzp boekhouding programma’s als; Moneybird, Exact, Snelstart en e-Boekhouden.nl. 


Mollie – iDeal betalingen
Een koppeling die het voor jouw klanten makkelijker maakt om te betalen is de koppeling met Mollie. Met een gratis aan te maken account kan je een iDeal link aan je factuur toevoegen. Hierdoor betalen klanten je factuur vele malen sneller. Waardoor jij je zzp boekhouding sneller kunt afronden. Een koppeling die bij ieder waarde toe zal voegen!


DoorKees – Incasso
DoorKees is een koppeling die je liever niet inzet. Maar wel één die je graag achter de hand houd. Het kan helaas nog wel eens voorkomen dat een klant je factuur niet betaald… Soms wordt dit moeiteloos opgelost door de klant zelf. Maar in andere gevallen blijft je factuur openstaan. Mocht dit zo zijn kun je via Stella, DoorKees inschakelen. DoorKees start voor jou het incassotraject om je factuur alsnog betaald te krijgen. De kosten hiervan worden op de klant verhaald. Loopt het niet succesvol af? Dan betaal je alleen 5 euro aan administratieve kosten. Hopelijk kun je dankzij deze koppeling je zzp boekhouding dan toch afsluiten. 

Heb je vragen over online boekhouden voor je eenmanszaak met de koppelingen binnen Stella? Stel ze gerust!

Voor wie kan het platform Stella handig zijn?

Stella als platform is geheel gericht op vakmensen zoals hovenier en mensen uit de bouw. En uiteraard de daarbij horende specialiteiten zoals dakdekkers en installateurs. En de boekhoudprogramma voor een eenmanszaak die aan ons gekoppeld zijn werken hier ook perfect voor. Mocht je echter een vraag hebben over een specifieke koppeling? Dan kun je deze het best aan het programma boekhouding voor een eenmanszaak vragen. Onze partners helpen je daar graag bij!

Online boekhouden voor je eenmanszaak? Koppel je boekhoudprogramma aan Stella om het je nog makkelijker te maken!

Klaar om Stella
30 dagen gratis
te proberen?

Met Stella maak je supersnel facturen en offertes met uitgebreide calculaties.

Vele vakmensen gingen je al voor
Maak een proefperiode aan