ZZP administratie platform

zzp administratie

De administratie als zzp’er op orde hebben kan lastig zijn. Er komt veel bij kijken, terwijl je eigenlijk wilt focussen op het beoefenen van je vak. De administratie van een zzp’er bevat veel papierwerk en fouten kunnen snel gemaakt worden. Mede omdat je het overzicht snel kwijt kan raken. Stella biedt je een zzp administratie platform aan voor mensen uit de bouw en hovenier sector. Omdat wij ons specifiek richten op vakmensen in de bouw, weten wij precies hoe we kunnen ondersteunen in de administratie voor de zzp’er. Wij zorgen ervoor dat de administratie op zzp basis makkelijker en zelfs leuker wordt. Zo kun jij je als zpp’er nog beter focussen op het fysieke werk.

Hoe start je een succesvolle administratie zzp’er?

Hieronder zie je een aantal tips die daarbij kunnen helpen.

 • Begin op tijd met jouw zzp administratie;

Aangezien je veel tijd steekt in jouw onderneming, kan het voorkomen dat je niet exact meer weet wat je in het begin van het kwartaal hebt gedaan. Door dit direct te registreren geeft het je rust.

 • Scheid jouw rekeningen

Maak gebruik van een zakelijke rekening. Wanneer je omzet ontvangt op een privé rekening, moet je de omzet splitsen. Hiermee behoud je het overzicht in je administratie zzp. Dit kost tijd en tijd is geld, zeker voor een ondernemer!

 • Maak een overzicht van wat je moet bijhouden

Denk aan bonnetjes, grootboeken, uren, reiskosten, verkoopadministratie, debiteuren en crediteuren, belasting en eventuele rittenregistratie. Hierdoor krijg je direct inzicht in hoe je administratie zzp eruit komt te zien.

 • Online administratie zzp bijhouden met verschillende platformen

Dit zorgt voor een overzicht en hierdoor kun je dus ook aan de bewaarplicht voldoen! Connect StellaHQ met het zzp administratie platform en jij voldoet aan de bewaarplicht.

Wat is er mogelijk op het platform?

Alles op het gebied van online administratie zzp is mogelijk binnen Stella! Hier beschrijven we in het kort wat er precies mogelijk is voor je zzp administratie.

 • Maak snel en eenvoudig uitgebreide calculaties;
 • Stel de offerte op aan de hand van je calculatie. Stuur de offerte op en houd de status bij;
 • Is de offerte akkoord? Stel dan de factuur eenvoudig op;
 • Plan de klus(sen) in;
 • Houd de uren bij en registreer de kosten;
 • Beheer al je klanten in één omgeving;
 • Beheer je tarieven;
 • Schrijf de gemaakte kilometers voor je zzp administratie;
 • En koppel het platform met een boekhoudprogramma zoals; Exact, Twinfield, Moneybird, SnelStart of e-Boekhouden.nl.

Voor elk van de hier bovengenoemde opties gebruik je misschien op dit moment losse Excel of Word bestanden. Het kost je veel tijd en extra werk om telkens deze bestanden op te zoeken en aan te passen. Met het platform van Stella is dit verleden tijd. Als specialist in administratie voor de zzp in de bouw, maken wij alles makkelijk en overzichtelijk in één omgeving. Administratie voor zzp was en is nog nooit zo makkelijk geweest! 

Probeer Stella nu!

Om je administratie op zzp basis makkelijk en snel op orde te krijgen, kan je Stella nu dertig dagen gratis gebruiken! Na de 30 dagen test kost Stella slechts 19,- per maand. Dit is zonder dat je ook maar ergens aan vast zit. Fijn voor jou en fijn voor ons. 

Download de app nu via de App Store of Google play.

Klaar om Stella
30 dagen gratis
te proberen?

Met Stella maak je supersnel facturen en offertes met uitgebreide calculaties.

Vele vakmensen gingen je al voor
Maak een proefperiode aan