Een offerte maken op zzp basis is makkelijker met Stella!

Offerte maken zzp

Een goede online offerte maken is erg belangrijk als eenmanszaak in de bouw of in het hoveniers vak. Wanneer je het goed opstelt en met alles rekening hebt gehouden maak je een grote kans om het om te zetten naar een factuur. Offertes in de bouw of uit het hoveniers vak moeten vaak iets anders opgesteld worden dan anders. Er komt veel bij kijken zoals het materiaal en eventueel meerwerk. Een prijsopgave maken is zo zwart wit niet in jouw vakgebied. Daar gaat veel tijd in zitten. Zeker als eenpitter. Door met ons platform te werken zorg je dat een groot deel van deze belangrijke taken een stuk makkelijker zullen verlopen. Zo hoef je minder tijd te steken in jouw administratie zzp en hoef je ook geen voorbeeld factuur zzp of voorbeeld offerte meer van het internet te plukken. We leggen hier uit hoe je makkelijk een offerte kunt maken met Stella.

Offertes opstellen met Stella. Hoe werkt het?

Veel eenmanszaken uit de bouw of soortgelijke branches kiezen voor Word en Excel om hun offertes in te berekenen. Het werkt fijn en je hebt veel vrijheid. Toch hangen er ook een aantal nadelen aan. Zo moet je oude offertes telkens kopiëren bij het opstellen van een nieuwe. Moet je goed rekening houden met de nummeringen van de juiste cellen. En is het opstellen van het document nooit ideaal. 

Deze tekortkomingen heb je niet meer tijdens het gebruik van de offerte calculatie software van Stella! 

Al het gemak van Word en Excel om online een offerte te maken. Maar dan voor een groot deel geautomatiseerd! Geef zelf aan wat je wilt offreren en Stella laad het in! De ingebouwde offerte calculatie software berekent alle kosten door vooraf ingevoerde gegevens en prijzen. Een prijsopgave maken is dus in een handomdraai gelukt! Dat maakt jouw zzp administratie een stuk gemakkelijker.

De door Stella opgestelde offerte heeft een professionele lay-out inclusief je logo en huisstijl. Wanneer je online de offerte gaat maken is het niet alleen makkelijk om te doen maar ook direct mooi! 

Kies wat je klant te zien krijgt!

Het is niet altijd wenselijk dat je klant alles in kan zien van jouw berekeningen. Zo kan het zijn dat je de winstopslag graag voor je houd en kortingen liever niet toont. Stella denkt hierbij graag met je mee. Jij kan namelijk in ons platform tijdens dat je de offerte gaat maken bepalen wat de klant precies te zien krijgt. Hiermee voorkom je wellicht dat klanten op zoek gaan naar vergelijkbare prijzen bij de concurrent. 

Online je offerte maken met Stella? Probeer het nu voor 30 dagen gratis!

Klaar om Stella
30 dagen gratis
te proberen?

Met Stella maak je supersnel facturen en offertes met uitgebreide calculaties.

Vele vakmensen gingen je al voor
Maak een proefperiode aan