Een offerte maken op zzp basis is makkelijker met Stella!

Offerte maken zzp

Een goede online offerte maken is erg belangrijk als eenmanszaak in de bouw of in het hoveniers vak. Wanneer je de offerte goed opstelt en met alles rekening hebt gehouden, bestaat er een grotere kans dat je offerte goed wordt gekeurd en je deze kunt omzetten naar een factuur. Offertes in de bouw of uit het hoveniers vak, moeten vaak iets anders opgesteld worden dan offertes uit andere sectoren. Er komt veel bij kijken bij het offerte maken online, zoals het materiaal en eventueel meerwerk. Een prijsopgave maken is niet zo zwart wit in de bouw. Daar gaat veel tijd in zitten. Zeker als eenmanszaak. Door met ons platform te werken, zorg je dat een groot deel van deze belangrijke taken een stuk makkelijker zullen verlopen. Zo hoef je minder tijd te steken in jouw administratie zzp en hoef je ook geen voorbeeld factuur zzp of voorbeeld offerte meer van het internet te plukken. We leggen hier uit hoe je makkelijk een offerte kunt maken met Stella.

Welke stappen onderneem je om een goede online offerte te maken?

 • Zorg dat je alle wensen van jouw opdrachtgever helder hebt

Hierdoor kan jij je kans benutten bij het proces van offerte maken op zzp basis. Dan sluit jouw offerte aan, en heb je een hogere slagingskans!

 • Beschrijf jouw werkzaamheden / producten

Bij een offerte maken is een specifieke beschrijving van de producten of diensten die jij levert de sleutel tot succes! Beschrijf wie verantwoordelijk is voor de samenwerking, wat je levert en wat de verwachting is.

 • Tijd om de offerte op te stellen

Jouw offerte moet voldoen aan alle wettelijke voorwaarden. De offerte calculatie software van Stella zorgt ervoor dat de volgende gegevens altijd in jouw offerte staat:

 • Bedrijfs- en klantgegevens
  • Offertenummer en offertedatum
  • Beschrijving van jouw werkzaamheden / producten die jij levert
  • Prijzen van producten, uurtarief. Met BTW gegevens
  • Geldigheid van de offerte
  • Eventueel een link naar de algemene voorwaarden
 • Controleer jouw offerte en druk op verzenden. De rest is volledig geautomatiseerd!

Online offerte maken met Stella. Hoe werkt het?

Veel eenmanszaken uit de bouw of soortgelijke branches kiezen voor Word en Excel om hun offertes in te berekenen. Word en Excel hebben echter veel nadelen. Zo moet je oude offertes telkens kopiëren bij het proces van offerte maken, moet je goed rekening houden met de nummeringen van de juiste cellen en is het opstellen van het document nooit ideaal. 

Deze tekortkomingen heb je niet meer tijdens het gebruik van de offerte calculatie software van Stella! 

Al het gemak van Word en Excel voor het online offerte maken, maar dan voor een groot deel geautomatiseerd plus veel extra functies! Geef zelf aan wat je wilt offreren en Stella laad het in! De ingebouwde offerte calculatie software berekent alle kosten door vooraf ingevoerde gegevens en prijzen. Een prijsopgave maken is dus in een handomdraai gelukt! Dat maakt jouw zzp administratie een stuk gemakkelijker.

De door Stella opgestelde offerte heeft een professionele lay-out inclusief je logo en huisstijl. Wanneer je online de offerte gaat maken, is het niet alleen makkelijk om te doen maar ook direct mooi! Stella heeft de perfecte offerte calculatie software.

Kies wat je klant te zien krijgt! Met de Offerte Calculatie Software

Het is niet altijd wenselijk dat je klant alles in kan zien van jouw berekeningen. Zo kan het zijn dat je de winstopslag graag voor je houd en kortingen liever niet toont. Stella denkt hierbij graag met je mee in het online offerte maken. Jij kan namelijk in ons platform, tijdens dat je de offerte gaat maken, bepalen wat de klant precies te zien krijgt. Hiermee voorkom je wellicht dat klanten op zoek gaan naar vergelijkbare prijzen bij de concurrent. 

Offerte maken online met Stella? Probeer het nu voor 30 dagen gratis!

Klaar om Stella
30 dagen gratis
te proberen?

Met Stella maak je supersnel facturen en offertes met uitgebreide calculaties.

Vele vakmensen gingen je al voor
Maak een proefperiode aan