Een factuur voorbeeld voor een schilder is niet langer nodig

Voorbeeld factuur schilder

Je begint net als professioneel schilder op zzp basis. Een hoop moet er geregeld worden voordat je echt aan de slag kan gaan. Zo moet je naast je materiaal ook je administratie op orde hebben. Daar hoort ook een mooie factuur bij die je naar je klanten kunt sturen. Velen pakken een factuur voorbeeld voor een schilder erbij van het internet. Deze passen zij aan naar hun eigen stijl en moeten de kosten telkens handmatig aanpassen bij een nieuwe klus. Een voorbeeld factuur zzp van het internet plukken is met het platform van Stella niet langer nodig! Een schilders factuur voorbeeld gebruiken is dus verleden tijd.

Hoe werkt Stella precies bij het opstellen van een factuur?

Eenmalig vul je alle gegevens van jou en je klanten in op het platform van Stella. Pas de factuuropzet aan naar jouw wensen zoals bijvoorbeeld je logo. Daarnaast moet je er eenmalig voor zorgen dat de prijzen per dienst, product en materiaal bekend zijn in ons systeem. Bijvoorbeeld je uurtarief. 

Bijna alles gaat daarna automatisch! Wanneer je een factuur voorbeeld voor een schilder gebruikt zou je dit elke keer opnieuw moeten doen. Dat is veel werk!

Het enige wat je wel bij elke klus moet aangeven is wat je precies wilt factureren aan de klant. Dat kan gaan om de hoeveelheid uren of materialen die zijn ingezet. Of bijvoorbeeld het meerwerk dat is gedaan of de gereden kilometers voor die klus. Stella zorgt er voor dat alle prijzen er automatisch bij komen te staan inclusief te totale rekensom. Stella voldoet hierbij aan alle eisen die zijn opgesteld door de belastingdienst. Omdat Stella de rest allemaal voor je regelt. Hoef je nooit meer een schilders factuur voorbeeld op te zoeken.

Hoe verloopt het proces na verzending?

Wanneer je een factuur voorbeeld van een schilder overneemt kan je het verdere proces niet volgen. Dat kan voor problemen zorgen. Het kan voorkomen dat je factuur niet betaald wordt. Maar hoe houd je dit dan in de gaten? Met het platform van Stella kan dit wel. Het werkt als volgt: 

  1. Wanneer de factuur de deur uit is gestuurd krijg je direct een melding van ontvangst.
  2. Wanneer de klant jouw mail opent krijg je hier ook een melding van.
  3. Als de factuur nog openstaat nadat het termijn verlopen is wordt er een herinneringsmail voor je klaar gezet. In dit mailtje wordt de klant vriendelijk verzocht om de betaling te voldoen. Jij moet dit mailtje wel zelf verzenden. 
  4. Voldoet je klant daarna nog steeds niet aan de betaling? Dan kun je via Stella vrijblijvend een incassobureau inschakelen die het voor je oppakt.

Naast de functie om facturen in onze software te maken, zitten er nog vele andere functionaliteiten waar je gebruik van kunt maken. Zo kunt u Stella ook gebruiken als calculatie software voor schilders. Probeer het platform van Stella nu voor 30 dagen gratis!
 

Klaar om Stella
30 dagen gratis
te proberen?

Met Stella maak je supersnel facturen en offertes met uitgebreide calculaties.

Vele vakmensen gingen je al voor
Maak een proefperiode aan