Een factuur voorbeeld schilder is niet langer nodig

Voorbeeld factuur schilder

Je begint net als professioneel schilder op zzp basis. Een hoop moet geregeld worden voordat je echt aan de slag kan gaan. Zo moet je naast je materiaal ook je administratie op orde hebben. Daar hoort ook een mooie factuur bij, die je naar je klanten kunt sturen. Velen pakken een factuur voorbeeld schilder erbij van het internet. Deze passen zij aan naar hun eigen stijl en moeten de kosten telkens handmatig aanpassen bij een nieuwe klus. Een voorbeeld factuur zzp van het internet plukken is met het platform van Stella niet langer nodig! Een schilders factuur voorbeeld gebruiken is door onze facturatiesoftware voor zzp’ers in de bouw verleden tijd.

Hoe werkt Stella precies bij het opstellen van een factuur?

Eenmalig vul je voor jouw factuur schilderwerk alle gegevens van jou en je klanten in op het platform van Stella. Pas de factuuropzet aan naar jouw wensen en upload bijvoorbeeld je logo. Daarnaast moet je er eenmalig voor zorgen dat de prijzen per dienst, product en materiaal bekend zijn in ons systeem. Een voorbeeld hiervan is je uurtarief. 

Bijna alles gaat daarna automatisch! Wanneer je een factuur voorbeeld schilder gebruikt zou je dit elke keer opnieuw moeten doen. Dat is veel werk! Bij Stella hoef je de gegevens slechts eenmalig in te vullen en kun je jouw factuur schilderwerk direct versturen.

Het enige wat je wel bij elke klus moet aangeven is wat je precies wilt factureren aan de klant. Dat kan gaan om de hoeveelheid uren of materialen die zijn ingezet. Of bijvoorbeeld het meerwerk dat is gedaan of de gereden kilometers voor die klus. Stella zorgt ervoor dat alle prijzen er automatisch bij komen te staan inclusief de totale rekensom. Stella voldoet hierbij aan alle eisen die zijn opgesteld door de belastingdienst. Omdat Stella de rest allemaal voor je regelt, hoef je nooit meer een schilders factuur voorbeeld op te zoeken.

Hoe verloopt het proces na verzending?

Wanneer je een factuur voorbeeld van een schilder overneemt kan je het verdere proces niet volgen. Dat kan voor problemen zorgen. Het kan voorkomen dat je factuur schildersbedrijf niet betaald wordt. Want hoe houd je de status van de betaling precies in de gaten? Met het platform van Stella kan dit wel. Het werkt als volgt: 

  1. Wanneer de factuur schildersbedrijf de deur uit is gestuurd, krijg je direct een melding van ontvangst.
  2. Wanneer de klant jouw mail opent krijg je hier ook een melding van.
  3. Als de factuur nog openstaat nadat het termijn verlopen is, wordt er een herinneringsmail voor je klaar gezet. In dit mailtje wordt de klant vriendelijk verzocht om de betaling te voldoen. Jij moet dit mailtje wel zelf verzenden. 
  4. Betaalt je klant daarna nog steeds niet de factuur? Dan kun je via Stella vrijblijvend een incassobureau inschakelen die het voor je oppakt.

Naast de functie om facturen in onze software te maken, zitten er nog vele andere functionaliteiten waar je gebruik van kunt maken. Zo kunt u Stella ook gebruiken als calculatie software schilders. Probeer het platform van Stella nu voor 30 dagen gratis!
 

Klaar om Stella
30 dagen gratis
te proberen?

Met Stella maak je supersnel facturen en offertes met uitgebreide calculaties.

Vele vakmensen gingen je al voor
Maak een proefperiode aan