Stella begint pilotfase met Het Klushuis en De Klussenier

Stella samenwerking met De Klussenier

Het Klushuis behoeft geen introductie. Deze overkoepelende organisatie is bekend van De Klussenier. Een sterke naam in de markt die zelfs nationale TV haalt door de samenwerking met Help mijn man is klusser. Stella zal de komende maanden aan de slag gaan met Het Klushuis om de perfecte oplossing te creëren voor alle Klusseniers in Nederland. Dit zijn er inmiddels bijna 250.

Ook Het Klushuis ziet het gat in softwareland als het gaat om een eenvoudige, maar krachtige en betaalbare oplossing voor vakmannen in de bouw. Het is dus niet verwonderlijk dat deze partij uitkwam bij Stella. De klik was direct goed. Beide partijen gaan altijd voor uitmuntende kwaliteit en hierin werd snel de match gevonden.

Na diverse gesprekken is duidelijk geworden dat een eerste pilotfase een mooi begin kan zijn van een duurzame samenwerking. Stella zal specifiek voor De Klussenier een omgeving creëren waarbij de software van Stella en de ondersteunende dienstverlening en support van Het Klushuis perfect samenkomen in een totaaloplossing voor De Klussenier.

Deze stap is weer een belangrijke stap in de verdere groei van Stella en het verwezenlijken van haar visie. De ervaring en kunde van Het Klushuis in deze samenwerking is erg waardevol.

Klaar om Stella
30 dagen gratis
te proberen?

Met Stella maak je supersnel facturen en offertes met uitgebreide calculaties.

Vele vakmensen gingen je al voor
Maak een proefperiode aan