Boekhouden voor zzp vakmensen via Stella

Bij Stella leggen wij graag de focus op waar wij goed in zijn en dat is niet het boekhouden voor de zzp vakmensen. We weten welke kwaliteiten wij kunnen bieden aan jou als zzp’er in de bouw. Maar we weten ook waar we aan kwaliteit missen. Deze kwaliteiten besteden we dan ook liever uit aan partijen die hier wel goed in zijn. Zo ook het boekhouden voor ondernemers. Daarom bieden wij de mogelijkheid om bijvoorbeeld het boekhoudprogramma voor de kleine ondernemer te koppelen met Stella. Hieronder bespreken we de mogelijkheden en met welke koppelingen je kunt werken.

Welke koppelingen voor de boekhouding zijn er mogelijk?

Keuze uit een boekhoudprogramma voor de kleine ondernemer zijn er genoeg. Stella kan gekoppeld worden met tal van grote en kleine boekhoud programma’s. Zo werken we samen met Exact, Twinfield, Snelstart en e-Boekhouden.nl. Dit maakt het boekhouden voor ondernemers makkelijker. Je klanten en facturen worden hiermee namelijk gelijk in je boekhouding geladen.

Boekhouden is voor een zzp vakman vaak niet de favoriete bezigheid. Daarom kiest een vakman er vaak voor om een boekhouder in de armen te nemen. Wellicht vraag je je daarom af welke voordelen de koppeling jou precies brengt? Door de koppeling te maken vanuit Stella worden alle kosten, klanten en facturen direct in je boekhoudprogramma geladen. Hiermee hoeft je boekhouder jou niet meer achter de broek te zitten om te vragen waar de laatste documenten zijn. Niet alleen voordelig voor jou dus!

Je kan Stella 30 dagen gratis proberen

Ons platform is 30 dagen gratis te proberen. Geheel vrijblijvend! Dit is een periode waarin je goed kunt ontdekken of ons platform ook voor jou kan werken. Ondanks dat wij het boekhouden voor de zzp vakman niet oppakken, biedt de koppeling veel voordelen. Probeer het nu en ontdek de mogelijkheden!

Klaar om Stella
30 dagen gratis
te proberen?

Met Stella maak je supersnel facturen en offertes met uitgebreide calculaties.

Vele vakmensen gingen je al voor
Maak een proefperiode aan