Boekhouden voor zzp vakmensen via Stella

Boekhouden kleine ondernemer

Bij Stella leggen wij graag de focus op waar wij goed in zijn, namelijk professionele werkregistratie voor vakmensen in de bouw. Wij bieden dus geen boekhouden voor de zzp vakmensen aan. We weten welke kwaliteiten wij kunnen bieden aan jou als zzp’er in de bouw. Tegelijkertijd weten we ook wat een zzp’er in de bouw nog meer nodig heeft naast onze software. Deze benodigdheden besteden we dan ook liever uit aan partijen die hier heel goed in zijn. Zo ook het boekhouden voor ondernemers. Daarom bieden wij de mogelijkheid om bijvoorbeeld het boekhoudprogramma kleine ondernemer te koppelen met Stella. Hieronder bespreken we de mogelijkheden en met welke koppelingen je kunt werken.

Welke koppelingen voor de boekhouding zijn er mogelijk?

Keuze uit een boekhoudprogramma kleine ondernemer zijn er genoeg. Stella kan gekoppeld worden met tal van grote en kleine boekhoud programma’s. Zo werken we samen met Exact, Twinfield, Snelstart en e-Boekhouden.nl. Dit maakt het boekhouden voor ondernemers makkelijker. Je klantenbestand en facturen worden hiermee namelijk gelijk in je boekhouding geladen.

Boekhouden voor zzp vakman is vaak niet zijn favoriete bezigheid. Daarom kiest een vakman er vaak voor om een boekhouder in de armen te nemen. Wellicht vraag je je daarom af welke voordelen de koppeling met een boekhoudprogramma jou precies brengt? Door de koppeling te maken vanuit Stella, worden alle kosten, jouw klantenbestand en facturen direct in je boekhoudprogramma geladen. Hierdoor hoeft jouw boekhouder niet meer te vragen naar de laatste documenten. Niet alleen voordelig voor jou dus! Lees hier meer over de voordelen van een zzp boekhouding in combinatie met Stella.

Je kan Stella 30 dagen gratis proberen

Ons platform is 30 dagen gratis te proberen. Geheel vrijblijvend! Dit is een periode waarin je goed kunt ontdekken of ons platform ook voor jou kan werken. Ondanks dat wij het boekhouden voor zzp vakman niet oppakken, biedt de koppeling veel voordelen. Probeer het nu en ontdek de mogelijkheden!

Klaar om Stella
30 dagen gratis
te proberen?

Met Stella maak je supersnel facturen en offertes met uitgebreide calculaties.

Vele vakmensen gingen je al voor
Maak een proefperiode aan