Alles overzichtelijk in de facturen app van Stella

In Stella kun je heel makkelijk en voor een deel geautomatiseerd facturen opstellen aan de hand van je offerte. Misschien wist je dit al. Maar wat je misschien nog niet wist is dat Stella ook een hele handige app of facturen app heeft. We leggen je er graag meer over uit in dit blog!

Hoe werkt de app van Stella?

Je kunt facturen maken in de app. De allereerste keer is het even opletten, daarna wordt het al snel een gewoonte. Wat je daarnaast nog meer in onze facturen app kunt doen leggen we je hier uit. 

Wanneer je factuur nog open staat of nog niet betaald is krijg je hier een seintje van in de factuur app. Zo blijf je ten alle tijden op de hoogte van de status van je project(en). Ook fijn voor wanneer je aan je boekhouding gaat zitten. 

Voorheen had je waarschijnlijk kasten vol staan met offertemappen, facturen en overige rompslomp. Je raakt de draad kwijt in je zoektocht naar iets specifieks en je huis raakt er mee vol. Met Stella verhelp je dit! Een offerte of een factuur is ten alle tijden met een klus of klant gekoppeld. Dit maakt het voor jou overzichtelijk en heb je alles bij de hand. En met de factuur app heb je het zelfs in je achterzak zitten. Ondanks dat we het afraden om facturen te maken in de app is het wel een uitkomst.

Waarom kiezen voor Stella?

Het platform; Stella is ingericht voor vakmensen in de bouw of de hoveniers sector. Bij deze sectoren komen altijd net wat meer kosten of materialen kijken. Hierdoor zijn andere administratieve tools niet de juiste match voor jou als zzp’er. Stella verhelpt dit! En met alle mogelijke koppelingen die we bieden maakt het ook je boekhouding makkelijker. Probeer ons platform nu 30 dagen gratis. En dat allemaal geheel vrijblijvend!

Klaar om Stella
30 dagen gratis
te proberen?

Met Stella maak je supersnel facturen en offertes met uitgebreide calculaties.

Vele vakmensen gingen je al voor
Maak een proefperiode aan