Alles overzichtelijk in de facturen app van Stella

Alles overzichtelijk in de Stella facturen app

In Stella kun je heel makkelijk en voor een deel geautomatiseerd facturen opstellen aan de hand van je offerte. Misschien wist je dit al, maar wat je misschien nog niet wist is dat Stella ook een hele handige facturen app heeft met veel andere handige functies. We leggen je graag uit hoe onze app werkt.

Hoe werkt de app van Stella?

Je kunt facturen maken in de app van Stella. De allereerste keer moet je informatie toevoegen, waarmee de software van Stella automatisch facturen kan genereren. Nadat je dit hebt gedaan, hoef je alleen nog maar per opdracht de gegevens in de factuur te zetten en de facturen app van Stella doet de rest. Wat je daarnaast nog meer in onze facturen app kunt doen, leggen we je hier uit. 

Wanneer je factuur nog open staat of nog niet betaald is, krijg je hier een seintje van in de factuur app. Zo blijf je ten alle tijden op de hoogte van de status van je project(en).

Voorheen had je waarschijnlijk kasten vol staan met offertemappen, facturen en overige rompslomp. Je raakt de draad kwijt in je zoektocht naar iets specifieks en je huis raakt er mee vol. Met Stella verhelp je dit! Een offerte of een factuur is altijd met een klus of klant gekoppeld. Dit maakt het voor jou overzichtelijk en zo heb je alles bij de hand. En met de factuur app heb je het overzicht zelfs in je achterzak zitten.

Waarom kiezen voor Stella?

Stella is speciaal gemaakt voor vakmensen in de bouw en in de hoveniers sector. Deze sectoren hebben ten opzichte van andere sectoren meer mogelijkheden nodig om hun facturen en offertes af te maken. Denk alleen al aan de gebruikte materialen. Hierdoor zijn andere administratieve tools niet de juiste match voor jou als zzp’er. Stella verhelpt dit! En met alle mogelijke koppelingen die we bieden, maakt het ook je boekhouding makkelijker. Een online offerte maken, calculeren en facturen versturen is nog niet eerder zo gemakkelijk geweest. Probeer ons platform nu 30 dagen gratis. En dat allemaal geheel vrijblijvend!

Klaar om Stella
30 dagen gratis
te proberen?

Met Stella maak je supersnel facturen en offertes met uitgebreide calculaties.

Vele vakmensen gingen je al voor
Maak een proefperiode aan