Planning software bouw van Stella

Klussen inplannen bouw

Werk jij momenteel nog met handmatige planningen in Excel, e-mail of Word? Is plannen voor jou een dagtaak en wil je jouw leven iets makkelijker maken? Dan kan het Stella pakket jou de oplossing bieden. Wij maken met onze planning software bouw jouw leven eenvoudiger. En het beste van onze oplossing? Jij maakt gewoon gebruik van je huidige agenda, lees dus snel verder!

Akkoord op de offerte? 

Je kunt pas echt gaan plannen op het moment dat jouw offerte akkoord is. Deze kun je trouwens ook versturen via het softwarepakket van Stella. Als jouw klanten dan akkoord geven, dan staat dit direct in jouw administratie. Handig natuurlijk. 

Dan begin je met plannen. Het plannen van een klus, ongeacht wat voor tool of programma je gebruikt, heeft heel wat voeten in de aarde. Handmatig is dit een uitdaging. Met de planning software bouw van Stella, kun je dit met een paar klikken regelen. Selecteer eenvoudig de dag van de klus in combinatie met het overeengekomen tijdstip. 

Maak gebruik van je eigen agenda 

Wij maken gebruik van kalenderbestanden, dit maakt het plannen voor jou eenvoudiger. Deze bestanden hebben een connectie met alle bekende agenda’s, en kunnen deze agenda’s direct openen. De iCal en Google agenda zijn de bekendste agenda soorten hiervan. Wanneer jij het agenda bestand van de klant toegestuurd krijgt, zetten wij de afspraak direct in je eigen agenda. Hierdoor kun je blijven werken met de huidige agenda, zonder te veel moeite. Een perfecte oplossing toch? 
Professionaliseren van jouw planning 

Onze planning software bouw maakt jouw leven niet alleen makkelijker, maar het professionaliseert ook jouw planning. Alles gaat namelijk automatisch in jouw eigen format. Je hoeft alleen het volgende te doen:  

  • Geef de datum(s) op wanneer jij de klus gaat uitvoeren 
  • Geef de start- en eindtijden aan (of geef de gehele werkdag aan). 

Dat is alles wat je hoeft te doen. Daarna genereren wij een professioneel bericht (dat je kunt aanpassen) voor jouw klant. Hierin staat de bevestiging van de geplande dagen en tijden waarop jij aanwezig bent. In de bijlage versturen wij het kalenderbestand, zodat jouw klant deze afspraak ook in zijn of haar agenda kan zetten. 

Automatiseer met Stella

De planning software bouw zorgt automatisch voor een betere aansluiting van jouw administratie op jouw planning. Bij iedere bevestiging gaat er namelijk een automatisch bericht uit naar jouw klant, dit scheelt tijd. Hierdoor hoef je dit niet zelf te typen. Naast onze planning software bevat Stella ook andere functies die je kan gebruiken zoals onze calculatie programma bouw. Wil je dit ook wel eens proberen? Dat kan, probeer de Stella-software de eerste 30 dagen gratis! Software waarop je kunt bouwen.

Klaar om Stella
30 dagen gratis
te proberen?

Met Stella maak je supersnel facturen en offertes met uitgebreide calculaties.

Vele vakmensen gingen je al voor
Maak een proefperiode aan