Stella en doorKees starten informatieplatform Beginnen met Bouwen als antwoord op bouwvakmannen met vragen over ondernemerschap.

Beginnen met Bouwen is nu live! Een belangrijke kernwaarde in de missie van Stella is het ontzorgen van de ZZP’er in de bouw. Strategisch gezien geven we hier invulling aan door het product Stella zelf. Daarnaast doen we dit door de koppelingen met partners die aanvullende dienstverlening bieden. Denk hierbij aan incasso met doorKees, boekhouding met Twinfield en Snelstart, iDeal betaallinks met Mollie en zo zijn er meer voorbeelden. Alles draagt bij aan een totaaldienst gericht op maximale ondersteuning en ontzorging.

Een belangrijke volgende stap in het vormgeven van deze missie is de start van het informatieplatform beginnenmetbouwen.nl. Beginnen met bouwen is een gratis informatieplatform waar alle bouwvakmannen terecht kunnen voor informatie over alle aspecten van het ondernemerschap. Daarnaast kan men kosteloos vragen stellen via een chatfunctie. In een later stadium zal laagdrempelige dienstverlening worden geboden ter ondersteuning voor ondernemersvragen.

Stella doet dit in beginsel met partner doorKees – een organisatie die bedrijfsondersteuning biedt voor ZZP’ers – en is daarnaast met een groot aantal partijen in gesprek om gezamenlijk dit initiatief verder vorm te gaan geven. Vanuit Stella zijn we zeer trots op dit nieuwe initiatief en de vele positieve reacties hierop. Het is voor ons een belangrijke stap in een nieuw hoofdstuk van het vervullen van onze missie.