Rotterdamse start-up verovert harten bouwvakman met Stella

Stella Rotterdamse startup persbericht

Stella is een nieuw ontwikkeld, professioneel, online werkregistratie- programma voor de bouwvakman. Het is een eenvoudig te gebruiken alternatief voor omslachtige Excel- en Word-oplossingen. Met Stella kunnen de 150.000 zelfstandig opererende bouwvakmannen van Nederland hun werkregistratie heel eenvoudig zelf online regelen.

Stella is een vakkundige, digitale assistente die 24/7 zorgt voor meer grip op de orderstroom van de bouwvakman. Van calculatie tot offerte, opdrachtbevestiging, tijdregistratie, nacalculatie en natuurlijk de factuur. Daardoor hoeven bouwondernemers geen minuut van hun kostbare tijd te verliezen aan onnodige, extra handelingen. Timescratch, het bedrijf dat Martijn Venrooy en Enrico van den Houten leiden, ontwikkelt de tool.

Minder kostbare accountantstijd

De facturering koppelt probleemloos aan de meest gebruikte administratiepakketten, zodat die keurig meeloopt met de boekhouding. “Dat scheelt de nodige accountantstijd”, zegt Van den Houten.” Daarnaast is Stella inmiddels gecertificeerd door Twinfield en Snelstart en wordt geadviseerd door ZZP-ondersteuner DoorKees en verfgroothandel F.H. Louers. En dat lijstje groeit gestaag.”

In de cloud

Stella levert de zelfstandige vakman in de bouw veel voordeel op. “Simpel online calculeren, offreren en factureren bijvoorbeeld”, zegt Van den Houten.” Dit betekent dat de ondernemers hiermee papierloos kunnen werken en alles in de cloud kunnen regelen. Daardoor houden ze continu overzicht op hun orderstroom. Verder is de koppeling met het boekhoudprogramma makkelijk op te zetten.”

Veroveren van de Nederlandse bouwmarkt

Omdat een bouwaannemer die een simpele werkregistratie voor zijn bedrijf zocht, werd het softwareprogramma speciaal voor hem gemaakt. Daardoor was de basis gelegd waaruit Stella in de afgelopen drie jaar doorontwikkeld is.” Uiteraard met tal van toevoegingen en verfijning die het registratiepakket geschikt maken voor de zzp’ende bouwondernemer. Na een uitgebreide testperiode zijn we nu begonnen met het veroveren van de Nederlandse bouwmarkt”, aldus Venrooy. Gebruikers kunnen Stella voorlopig de eerste 30 dagen gratis gebruiken, bij wijze van proef.

OVER STELLA

Stella is een product van TimeScratch B.V. en is de enige online dienst die volledig gericht is op het ontzorgen van de zelfstandige bouwvakman op het gebied van werkregistratie. Dit realiseert Stella door een softwareoplossing waarin de bouwvakman alle administratieve handelingen van offerte tot factuur zelf kan uitvoeren. Tot slot sluiten de bruikbaarheid en interface goed aan op de werk- en denkwijze van de bouwvakman.

Klaar om Stella
30 dagen gratis
te proberen?

Met Stella maak je supersnel facturen en offertes met uitgebreide calculaties.

Vele vakmensen gingen je al voor
Maak een proefperiode aan