KVK en Ondernemersplein gaan samenwerking aan met beginnenmetbouwen.nl

Beginnen met Bouwen en het KvK Ondernemersplein

Na veel leuk contact met de Kamer van Koophandel en de afgesplitste tak, het Ondernemersplein, zijn we blij dat we ze zich als partner aansluiten bij beginnenmetbouwen.nl.
De KvK ziet net als wij de ondernemersproblemen in de bouwbranche en gaat samenwerking met beginnenmetbouwen.nl aan om dit structureel aan te pakken.

Beginnen met Bouwen en de Kamer van koophandel zullen actief informatie gaan delen met elkaar. Het doel is een verdere samenwerking aan te gaan op het gebied van ondersteuning van ZZP’ers in de bouwbranche. Denk hierbij aan het geven van seminars op het Ondernemersplein van de KvK; of het beschikbaar stellen van informatiebrochures voor starters in de bouw, en hopelijk nog veel meer mooie initiatieven.

Het feit dat we een samenwerking met de KVK kunnen aangaan, bevestigt de noodzaak en het bestaansrecht van beginnenmetbouwen.nl. Het is voor ons weer een belangrijke mijlpaal in de totaalvisie van deze stichting. Het haakt zo weer strak in op de missie van Stella: het maximaal ontzorgen van ZZP’ers in de bouwbranche.

Klaar om Stella
30 dagen gratis
te proberen?

Met Stella maak je supersnel facturen en offertes met uitgebreide calculaties.

Vele vakmensen gingen je al voor
Maak een proefperiode aan