Een belangrijke kernwaarde in de missie van Stella is het ontzorgen van de ZZP’er in de bouw. Strategisch gezien geven we hier invulling aan door het product Stella zelf en naadloze koppelingen met partners die complementaire dienstverlening bieden. Denk hierbij aan incasso met doorKees, boekhouding met Twinfield en Snelstart, iDeal betaallinks met Mollie en zo zijn er meer voorbeelden. Alles draagt bij aan een totaaldienst gericht op maximale ondersteuning en ontzorging.

Een belangrijke volgende stap in het vormgeven van deze missie is de start van het informatieplatform beginnenmetbouwen.nl. Dit is een gratis informatieplatform waar alle bouwvakmannen terecht kunnen voor informatie over alle aspecten die bij het ondernemerschap komen kijken. Daarnaast kan men kosteloos vragen stellen via een chatfunctie en zal in een later stadium laagdrempelige dienstverlening worden geboden ter ondersteuning voor ondernemersvragen.

Stella doet dit in beginsel met partner doorKees – een organisatie die bedrijfsondersteuning biedt voor ZZP’ers – en is daarnaast met een groot aantal partijen in gesprek om gezamenlijk dit initiatief verder vorm te gaan geven. We zijn als Stella zeer trots dat we dit nieuwe initiatief hebben kunnen uitrollen en dat we veel positieve reacties hierop krijgen. Het is voor ons een belangrijke stap in het vervullen van onze missie en een eerste belangrijke stap in een nieuw hoofdstuk.