Stella is een nieuw ontwikkeld, professioneel online werkregistratie- programma voor de vakman in de bouw. Het is een eenvoudig te gebruiken alternatief voor omslachtige en halfbakken Excel- en Word-oplossingen. Met Stella kunnen de 150.000 zelfstandig opererende bouwvakmannen van Nederland hun werkregistratie heel eenvoudig zelf online regelen.

Stella is een vakkundige, digitale assistente die 24/7 zorgt voor meer grip op de orderstroom. Van calculatie tot offerte, opdrachtbevestiging, tijdregistratie, nacalculatie en natuurlijk de factuur. Zo hoeven bouwondernemers geen minuut van hun kostbare tijd te verliezen aan onnodige, extra handelingen. De tool is ontwikkeld door TimeScratch, het bedrijf dat wordt geleid door Martijn Venrooy en Enrico van den Houten.

Minder kostbare accountantstijd

De facturering kan probleemloos aan de meest gebruikte administratiepakketten worden gekoppeld, zodat die keurig meeloopt met de boekhouding. “Dat scheelt de nodige accountantstijd”, aldus Van den Houten. “Stella is inmiddels gecertificeerd door Twinfield en Snelstart en wordt geadviseerd door ZZP-ondersteuner DoorKees en verfgroothandel F.H. Louers. En dat lijstje wordt steeds langer.”

In de cloud

Stella levert de zelfstandige vakman in de bouw veel voordeel op. “Simpel online calculeren, offreren en factureren bijvoorbeeld”, zegt Van de Houten. “De ondernemers kunnen hiermee papierloos werken en regelen alles in de cloud. Ze houden zo continu overzicht op hun orderstroom. De koppeling met het boekhoudprogramma is makkelijk op te zetten.”

Veroveren van de Nederlandse bouwmarkt

Het programma werd in eerste instantie ontwikkeld voor een bouwaannemer die een simpele werkregistratie voor zijn bedrijf zocht. Op basis daarvan is Stella in de afgelopen drie jaar doorontwikkeld. “Uiteraard met tal van toevoegingen en verfijning die het registratiepakket geschikt maken voor de zzp’ende bouwondernemer. Na een uitgebreide testperiode zijn we nu begonnen met het veroveren van de Nederlandse bouwmarkt”, aldus Venrooy. Gebruikers kunnen Stella voorlopig de eerste 30 dagen gratis gebruiken, bij wijze van proef.

OVER STELLA

Stella is een product van TimeScratch B.V. en is de enige online dienst die volledig gericht is op het ontzorgen van de zelfstandige bouwvakman op het gebied van werkregistratie. Dit realiseert Stella door een softwareoplossing waarin de bouwvakman alle administratieve handelingen van offerte tot factuur zelfstandig kan uitvoeren. De functionaliteiten en interface sluiten aan op de werk- en denkwijze van de bouwvakman.